30 / 04 / 2024

Demos Fuarcılık ve ITCO

Demos Fuarcılık ve ITCO

Turyap - Demos Fuarcılık ve ITCO (Uluslar arası Ticari ve Kültürel İlişkiler OrganiI zasyon) ortak girişimi Astoria AVM'de brüt V 5000 m2 lik bağımsız bir katında açılacak olan R'estate Center'i kuracak...

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esar Gayrimenkul Enerji İnşaat Denizcilik Sağlık Ve Uluslararası Yatırımlar Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Esgün tarafından kuruldu.

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Karaca Turizm İnşaat Sağlık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Grup Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalid Namuq AB Alchalabi tarafından kuruldu.

Triangle Turizm Taşımacılık Ve Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triangle Turizm Taşımacılık Ve Tasarım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çetinkaya tarafından kuruldu.

Akbal Sağlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gayrimenkul Danışmanlığı Pendik Şubesi kuruldu!

Akbal Sağlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gayrimenkul Danışmanlığı Pendik Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Akbal, Mustafa Akbal ve Çeşminaz Karaman ortaklığında kuruldu.

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşalaroğlu İnşaat Nakliye Taşımacılık Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Yılmaz tarafından kuruldu.

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Perakende Mağazacılık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kartal tarafından kuruldu.

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sares Mağazacılık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Katıksız ve Sadi Yurtkulu ortaklığında kuruldu.

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karaçoğlu tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Demos Fuarcılık ve ITCO Haberi

Demos Fuarcılık ve ITCO

Turyap - Demos Fuarcılık ve ITCO (Uluslar arası Ticari ve Kültürel İlişkiler Organizasyon) ortak girişimi Astoria AVM'de brüt V 5000 m2 lik bağımsız bir katında açılacak olan R'estate Center'i kuracak. 


R'estate Center özellikle Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden de gayrimenkul acenteleri ile ilişkiler kurarak yabancılara konut satışlarının artması doğrultusunda hizmet verecek. R'estate Center, başta İstanbul olmak üzere birçok şehirden projeyi tek çatı altında toplayacak. Konut almak isteyenlerin, ilçe ilçe dolaşarak zaman kaybetmelerinin önüne geçecek. R'estate Center yılın 365 günü 10.00-19.00 saatlerinde açık kalacak.


Cumhuriyet...