08 / 05 / 2024

Demre Belediyesine icra mı geldi

Demre Belediyesine icra mı geldi

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

Demre Belediyesi'ne icra geldi!

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin TL'lik  icra geldiğini söyledi.

AOÇ’den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne icra takibi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürü Yener Yıldırım, 87 milyon 951 bin liralık kira alacaklarına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesine icra takibi başlattıklarını söyledi.

İcra daireleri çoğalıyor!

Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı olan Ragıp Göker bugünkü yazısında Vezirköprü'deki hastanenin inşaatına haciz gelmesini değerlendirdi. Göker icra dairelerinin çoğaldığına dikkat çekti.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Özak GYO Demre arsası değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Demre Değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylaştı.

Site yönetimi icra takibi yargıtay kararı!

Site yönetiminde yükümlülüklerini yerine getirmeyen malikler adına yapılan takip hakkında Yargıtay Kararı alındı. İşte site yönetimi icra takibi yargıtay kararı..

Antalya Demre'de 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde yaptırılan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi. Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Antalya Demre sahil yolu yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına merkezden en uzak mahallelere kadar aralıksız devam ediyor. Ekipler Demre’nin bin 200 metre uzunluğundaki sahil yolunu sıcak asfalt ile kaplıyor.

Özak GYO Demre'deki turizm tahsisli gayrimenkule ön izin verdi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya Demre İlçesi'nde yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ait ön izin işlemini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Antalya Demre'de yeni öğrenci yurdu tamamlandı!

Antalya Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Antalya Demre'de kent çalışmaları devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Demre'nin kruvaziyer liman hayali gerçek oluyor!

Demre Kruvaziyer Limanı Kesin Proje, ÇED, Fizibilite, İmar Planı, Zemin Sondajı, Jeolojik-Jeoteknik Rapor, Hidrografik ve Oşinografik Rapor Hazırlanması ihalesi 15 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesine geçen tapular mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Demre Belediyesine icra mı geldi Haberi

Demre Belediyesine icra mı geldi

İYİ Partili Demre Belediyesi'ne 2010- 2013 yıllarından kalan borç için icra takibi başlatıldı. Sözcü'den İsmail Akın'ın haberine göre, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya yaptığı açıklamada “Hem iskelelere el koyulması, hem de 2010 yılında başlayan bir borcun 10 sonra tekrar akla gelmesi çok manidar. Biz bu borcu ödeyelim deyince bize yardımcı olmuyorlar. Buların hepsi muhalif belediye olmamızdandır” diye konuştu.

“2013 YILINDA DA TALEP EDİLEBİLİRDİ”

Demre Belediye Başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, 2010- 2013 yıllarından kalan borç için belediyeye faiziyle 1 milyon 200 bin liralık icra geldiğini söyledi. İcraya sebep olan tahsis için konuşan Kocakaya şöyle konuştu.

-Bu yerin tahsisi dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın sayesinde 2010 yılı Ekim ayı içerisinde, Demre'nin en güzel yeri olan Sülüklü Plajı ve Taşdibi Plajı...