02 / 05 / 2024

deneyimli lokal ofisler

deneyimli lokal ofisler

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.

Nef projelerini lokal ofislere verdi!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında da yeniliklerini sürdürüyor.

Nef projelerini lokal ofislere verdi!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Foldhome ve Garantili Proje konseptlerinin yaratıcısı Nef, satış ve pazarlama kanalında da yeniliklerini sürdürüyor.

Nef, İstanbul’daki projelerini dört büyük ilde satışa çıkardı!

Nef işbirliği anlaşması çerçevesinde İstanbul’daki projelerinin tanıtım ve satış yetkisini deneyimli lokal ofislere verdi. Nef, böylece bu şehirlerde projeleri hakkında bilgi edinmek ve konut almak isteyenlere daha hızlı ve aynı kalitede hizmet sağlayacak

İnİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi!

İnİstanbul Lokal Evleri fiyat listesi kapsamında konutlar 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

İnİstanbul Lokal Rezidans iletişim!

İnİstanbul Lokal Rezidans iletişim için 444 72 21 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta olan projede 30 ay vade fırsatı sağlanıyor.

İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

İnİstanbul Lokal Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. İş GYO ve Nef imzası taşıyan proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İnİstanbul Lokal Topkapı nerede?

Topkapı İnİstanbul Lokal satış fiyatları!

Topkapı İnİstanbul Lokal satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans!

Konum bilgisine göre TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans projesinde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı!

Teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 2 bin 400 TL 'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Lokal Nef!

Inİstanbul Lokal Nef Konutları Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre mesefade bulunuyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 17 bin 944 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunan projede dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Peki, Inİstanbul Lokal Topkapı ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal nerede?

Ödeme planı kapsamında 2 bin 400 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabilen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Projede fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal nerede?

Inİstanbul Lokal fiyatları!

Inİstanbul Lokal fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

deneyimli lokal ofisler Haberi

deneyimli lokal ofisler

NEF, İstanbul dışından gelen taleplere daha hızlı ve kaliteli cevap verebilmek için proje tanıtım ve satış hizmeti için lokal iş ortaklarıyla çalışmaya başladı.700'ü aşkın bölge müdürlüğü ve 125.000'den fazla danışmanı ile dünyanın en fazla gayrimenkul danışmanına sahip franchise markası Keller Williams ile işbirliğine giden Nef. Ankara ve izmir için satış ve tanıtım yetkisini Keller Williams Bölge Müdürlüklerine verdi. 2014 yılı Ocak ayı itibariyle Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren ve şu anda 9 bölge müdürlüğüne ve 400 danışmana ulaşan Keller Williams, Ankara'daki KW Angora ve İzmir'deki KW Bornova ofisleri ile Nef projelerinin bu şehirlerdeki tek yetkili satış noktası olarak hizmet verecek.


Milat


Web: