04 / 05 / 2024

Denge Değerleme  bina raporu

Denge Değerleme  bina raporu

Denge Değerleme, inşaat sektöründe talep görmeyen ve  turizm konaklama tesisleri, yurt binaları ve öğrenci evleri için çeşitli önerilerde bulundu. 

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Ata GYO 2021 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2021 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık  ve Denge Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık  A.Ş. ile anlaştı...

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Peker GYO Gravesend bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Gravesend bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Peker GYO Hagen bina ve arsası 2020 değerleme raporu!

Peker GYO, Hagen bina ve arsası ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

Taşınmaz Değerleme Sistemi sektöre denge getirecek!

2019 yılı Cumhurbaşkanlığı yıllık programı içerisinde yer alan taşınmaz değerleme sistemi, sektördeki fiyat farklılarını ortadan kaldıracak ve tek fiyat getirecek. 

Peker GYO Gravesend bina ve arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gravesend bina ve arsası 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Özderici GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Artı Gayrimenkul Değerleme ve Denge Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Halk GYO Karaköy bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Karaköy bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Salıpazarı bina 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Salıpazarı bina 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO Beyoğlu Bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Beyoğlu Bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Sapphire 2015 sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Emniyet Evleri Mahallesi, 304 Pafta, 1947 Ada, 91 Parsel no'lu, 11.602,48 m2 yüzölçümlü, "Kagir Bina" nitelikli ana gayrimenkul üzerinde yer alan gayrimenkullere ait değerleme raporu yayınladı.

Denge Değerleme  bina raporu Haberi

Denge Değerleme  bina raporu

Denge Değerleme tarafından kullanılmayan ve talep görmeyen yapılara ilişkin rapor hazırlandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; raporda, "kullanılmayan, zamanla eski önemini yitirmiş ya da bulunduğu konum ve kullanıcı profiline uygun geliştirilmemiş, talep görmeyen yapılara yeni kullanım olanaklarının kazandırılması" demek olan yeniden işlev kazandırma uygulaması, çözüm önerileri ile birlikte ele alındı.

Raporda, hızla değişen ulusal ve uluslararası dinamikler ve ihtiyaçlar doğrultusunda, yatırımcı, gayrimenkul geliştirici, mimar ve inşaat sektörünün tüm paydaşlarının, değişen ulusal ve uluslararası dinamikler, sürdürülebilirlik ve kaynak yetersizliği gibi endişelerle yeni bina üretimi yerine, mevcut yapıların ele alınarak yeniden yorumlandığı "yeniden işlev kazandırma" uygulamasını gündeme aldığı aktarıldı. 

Raporda, sürdürülebilirlik ve kaynak yetersizliği gibi endişelerin de etkili olduğu söz konusu yaklaşımla yapının yeni bir ya da birden fazla fonksiyon ile...