28 / 08 / 2024

denge inşaat kurucusu Mesut Geniş

denge inşaat kurucusu Mesut Geniş

Ziya Denizoğlu ile birlikte 1997 yılında Denge İnşaat’ı kuran Mesut Geniş kimdir? Mesut Geniş ile ilgili merak ettikleriniz ve Denge İnşaat ile projeleri bu haberde...

İnşaat sektörü zor günlerden geçiyor!

Pandemi sonrası artan enflasyonla birlikte konut fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini belirten Seaside Alanya Real Estate’in kurucusu Abdullah Tuncer inşaat sektörünün zor günlerden geçtiğini söyledi.

İnşaat maliyetleri kontrolünde yapay zeka dönemi!

TÜİK rakamlarına göre, inşaat maliyetlerinin yüzde 45 yükseldi. Maliyetlerin kontrol altına alınması gerektiğini dile getiren PirCloud kurucusu Sedat Yazıcı, yapay zekanın bu konuda oldukça avantaj yarattığını dile getirdi. 

İnşaat maliyetlerindeki artış durdurulamıyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, inşaat maliyetlerindeki artışın pandemi ile birlikte yükselen arsa fiyatlarıyla birleşince iç piyasada konut geliştiricilerinin frene basmak zorunda kaldığını değerlendirdi...

İnşaat maliyetleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, son iki senedir hızla yükselen inşaat maliyetlerinin konut fiyatları üzerine olan etkisini değerlendirdi...

İnşaat sektöründe yapay zeka kullanımı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Botmore Technology kurucusu Aydın Özçekiç ile inşaat sektöründe yapay zekânın nasıl kullanıldığını masaya yatırdı...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

İnşaat firmalarında dijital para dönemi!

Next Proptech Fonu Kurucusu Bekir Yener Yıldırım ve Blockchain Türkiye Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Türkiye’de tapu işlemlerinin online yapılması için yasal hazırlığın tamamlanması ve inşaat firmalarının dijital para ile ödeme kabul etmeye başlaması gibi önerilerde bulundu.

Mis Yapı Özkanlar İnşaat Konya'da inşaat sektörünü geliştirdi!

Rasyonel Gazetesi Kurucusu Sadrettin Soranlar, Mis Yapı Özkanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özkan'ı ziyaret ederek. başarı temennisinde bulundu. Soranlar, inşaat sektörünün her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekti.

Ordu'da Hes inşaatında mağdur kalan işçiler kurtarıldı!

Ordu'da, HES baraj inşaatının denge bacasında mahsur kalan 4 işçi, Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yörsan inşaat sektörüne girdi!

Süt ve süt ürünleri markası Yörsan, inşaat sektörüne girdi.Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

ÇS Çelik Seri İnşaat kurulduğu günden beri Aydın'a 500 konut kazandırdı!

ÇS Çelik Seri İnşaat Şirket kurucusu Ali İhsan Çakır, 1976'dan bu yana Aydın'da inşaat sektöründe bulunduğunu belirterek, kurulduğu günden beri 500 konutu kente kazandırdı.

Ali Pehlivanoğlu 517 konutluk yeni projeyle inşaat sektörüne giriyor!

İzmir'in vergi rekortmeni ve Pehlivanoğlu marketler zinciri kurucusu Ali Pehlivanoğlu, inşaat sektörüne giriyor. Pehlivanoğlu, kızı İrem Pehlivanoğlu ile birlikte girdiği sektörde emlak pazarlamadan sonra şimdi de toplu konut işine de el attı.

Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor!

23 yıldır İnşaat ve gayrimenkul sektöründe olan M. Remzi Kasanoğlu tarafından 2003 yılında Remka İnşaat yatırımlarına devam ediyor. Şirket kurucusu Remzi Kasanoğlu, firmamız gayrimenkul arsa ve inşaat sektöründe güven verici çalışmaları ile hızla gelişmiş

denge inşaat kurucusu Mesut Geniş Haberi

denge inşaat kurucusu Mesut Geniş

Mesut Geniş kimdir?

Mesut Geniş, 1967 Düzce doğumlu. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden 1988 yılında mezun olan Mesut Geniş,  1997 yılında Ziya Denizoğlu ile birlikte Denge İnşaat’ı kurdu.

Ziya Denizoğlu ile birlikte 1997 yılında Denge İnşaat’ı kuran Mesut Geniş kimdir? Mesut Geniş ile ilgili merak ettikleriniz ve Denge İnşaat ile projeleri bu haberde...


Mimari ofis çalışmaları ile iş hayatına giren Mesut Geniş, 1991 yılında ise Nurol İnşaat bünyesinde Emlak Konut Bahçeşehir projesinde görev aldı. Teksar İnşaat’taki görevine 1993 yılında başlayan Mesut Geniş, Rusya ve Ukrayna’da projeler geliştirdi.


1997 yılında ise Ziya Denizoğlu ile birlikte Denge İnşaatı'ı kuran Mesut Geniş, planlama ve teklif işlerinde şirket sorumluluğunu aldı.


Daha çok mimari ve iç mimari alanlarında hizmet veren bir şirket olan Denge İnşaat'ın 4 ülkede ofisleri bulunuyor....