05 / 05 / 2024

Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Kutbay tarafından 125 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Çiğdem Caddesi, Şeker Ozan Bağcılar İş Merkezi'nde kuruldu.

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Deniz ve Memet İnan Dursun ortaklığında kuruldu.

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gılmaz Impramoglou ve Tolga Deniz ortaklığında kuruldu.

Hdg Grup Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hdg Grup Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Bruno Deniz tarafından kuruldu.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Sali Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sali Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Suat Deniz tarafından kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Kervan Dny Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Dny Grup İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Yıldız tarafından kuruldu. 

May Grup Altyapı Hafriyat Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Grup Altyapı Hafriyat Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aymak tarafından kuruldu. 

Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Kutbay tarafından 125 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Çiğdem Caddesi, Şeker Ozan Bağcılar İş Merkezi'nde kuruldu.


Deniz Grup Altyapı İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU 1.İNŞAAT Şirket her türlü harfiyat yıkım işleri tadilat onarım ve bakım yol kaldırım işlerini yapabililr.Her türlü alt yapı ve su kanalı kazı harfiyat alınması işlerini yapabilir.Şirket her nevi inşaat taahhüt işlerinde bulunabilir. Toplu konut villa ,yalı,apartman,prefabrik konutlar, okul yol su kanalizasyon yapabilir. Yapılmış inşaat fabrika ve tesislerin araç gereç yardımı ile kanalizasyon temizliğini ve bakımını yapabilir.Şirket her türlü endüstri tesisleri baraj inşaatları demir demir yolu inşaatları sanayi siteleri resmi ve özel işmerkezi inşaatlarının yapımını...