29 / 06 / 2024

Deniz GYO açılan dava

Deniz GYO açılan dava

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu. Açıklamada şirkete açılan davadan haberdar olunduğu bulunuyor.

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Deniz GYO'dan 2021'in ilk çeyreğinde 206.3 milyon TL'lik hasılat!

30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Deniz GYO'nun özkaynakları 629,318,884 olurken; toplam kaynakları 1,149,919,681 TL olarak açıklandı. 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 tarihlerindeki hasılatı 206,302,462 TL oldu.

Deniz GYO 235.4 milyon TL'lik pay satacak!

Deniz GYO'nun 15 Nisan'da başlayan günlük yeni pay alma hakkının kullandırım süreci 30 Nisan'da bitti. Kalan paylar, 5-6 Mayıs tarihlerinde Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla satılacak. 

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

Deniz GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Deniz GYO'nun sermaye avansı 187.5 milyon TL'ye ulaştı!

Deniz GYO'nun kullanılan sermaye avansı tutarı toplam 187 milyon 500 bin TL'si olup, alınan bu sermaye avansı tutarı ile toplam 184 milyon 687 bin 783 TL kısa vadeli banka borcu ile vadesi gelen borçlanma aracı kupon ve itfa ödemesi yapıldı.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Deniz GYO'dan 250 milyon TL'lik pay ihracı!

Deniz GYO, esas sözleşmesinin 8.maddesine istinaden, artırılan 250 milyon TL sermayeyi temsil eden payın, 250 milyon adet (B) grubu hamiline yazılı ve borsada işlem görebilir olarak ihracına karar verdi. 

Deniz GYO 2021 hesap yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Deniz GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firması ile Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi.

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Deniz GYO'nun 1 milyar TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onaylandı!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL nominal tutardaki borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapılan başvurusu onaylandı. 

Deniz GYO'nun aylık kira geliri 109 bin 971 TL!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 faaliyet yılında düzenlenen kira sözleşmelerinden elde edilen aylık kira geliri toplamı 109 bin 971 TL olarak açıklandı. 

Deniz GYO açılan dava Haberi

Deniz GYO açılan dava

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın aleyhine dava açıldı. 



Açıklama:

Bakırköy 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin tebligatı ile davacının açtığı davadan bilgi sahibi...