29 / 04 / 2024

Deniz İstanbul nerede

Deniz İstanbul nerede

Keleşoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyatları!

Toplam 4 bin 649 daire ve 330 adet villadan meydana gelen Deniz İstanbul projesi Kasım 2017'de teslim edilecek. Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu güncel fiyatları 2017!

Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 iskonto uygulanan Deniz İstanbul projesi 4 bin 649 daire ve 330 villadan meydana geliyor. İşte Deniz İstanbul Keleşoğlu güncel fiyatları 2017...

Deniz İstanbul Beylikdüzü fiyatları!

Peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 oranında iskonto yapılan Deniz İstanbul projesi 4 bin 649 daire ve 330 villadan meydana geliyor. Deniz İstanbul Beylikdüzü fiyatları 372 bin TL’den başlıyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat!

Konut alanları 127 metrekareden başladığı Deniz İstanbul projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yükseliyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul fiyat listesine göre daireler 520 bin TL' den başlıyor.

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Mercan Yakuplu Evleri fiyatları!

Toplam 4 bin 500 konuttan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Deniz İstanbul Mercan Yakuplu Evleri fiyatları 520 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Mercan Evleri satılık!

İlk etabın satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Deniz İstanbul Mercan Evleri satılık daire teslimleri 2 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Deniz İstanbul 2021'de bitecek!

ESTON'un Beylikduzu Yakuplu'da yarım kalan projesini devralan Keleşoğlu, Deniz İstanbul adıyla projeyi geliştirip, satışa çıkardı. 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulacak

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

22 soruda Deniz İstanbul projesi!

Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin 23 ay sonra yapılması planlanan projenin lansmanı yarın gerçekleşecek. İşte 22 soruda Deniz İstanbul projesi...

Deniz İstanbul ne zaman teslim?

Daire alanlarının 553 metrekare ile 715 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Deniz İstanbul Evleri 4 bin 500 daireden oluşuyor. Peki Deniz İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Deniz İstanbul projesi nerede?

2021 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülen Deniz İstanbul projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede 4 bin 500 adet ev bulunuyor.Peki Deniz İstanbul projesi nerede?

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Evleri'nde konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Denizİstanbul Konutları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projenin 2017 yılı Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Peki Deniz İstanbul Beylikdüzü projesi nerede?

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan etabında teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan Deniz İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Ödemelere göre 60 aya varan vade sağlanan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Proje 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşuyor. Peki Deniz İstanbul Mercan Konutları nerede?

Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Tamamı 4 bin 500 daire ve 600 villadan oluşan proje Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projedeki daireler 127 metrekareden başlıyor. Peki Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul nerede Haberi

Deniz İstanbul nerede

Keleşoğlu İnşaat imzasıyla İstanbul Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri yer alıyor. İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası olan Deniz İstanbul projesinde şu anda satışta olan 4 etap bulunuyor. 

Yüzde 80 yeşil alana yer verilen Deniz İstanbul projesinde konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiyor. 

Yatay mimarinin esas alındığı projede blokların yükseliği maksimum 5 kat şeklinde dizayn edildi. 

1500 dönüm arazi üzerinde konumlanan Deniz İstanbul projesinde bloklar arasında bırakılan 25-65 metre arasındaki mesafelerle de deniz manzarasına kesintisiz hakim olma imkanı sunuluyor. 

Projede, spor ve yaşam kulübü, okul, hastane, AVM, otel, kafe ve restoran, çarşı, cami, marina ve kumsal gibi alanlar bulunuyor. 

Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Deniz İstanbul Evleri projesinde toplam 4 bin 649...