29 / 04 / 2024

Deniz Karataş kentsel dönüşüm

Deniz Karataş kentsel dönüşüm

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat hafriyatının döküleceği alanın bulunmaması sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşanabileceğini belirterek "Cumanın gelişi perşembeden bellidir” diye konuştu.

Deniz Karataş: Kentsel dönüşümde vatandaş iyi bilgilendirilmeli!

Deniz Karataş, kentsel dönüşüm çalışmaları için kamuoyu ve bürokrasi desteğini arkalarına aldıklarını dile getirdi.Karataş vatandaşın bilgilendirilmesinin en önemli ahenk taşı olduğunu da sözlerine ekledi.

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Aksu'da muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, Aksu ilçesi’nde mahalle muhtarlarına kentsel dönüşümü anlattı..

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Kentsel dönüşüm kapsamındaki harçlar geri alınabilecek!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yapılarda, müteahhit veya mülk sahiplerinin ödedikleri tapu devir harcını geri alabileceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümün önemi ortaya çıktı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş yaptığı açıklamada, "Beyoğlu'ndaki binanın çökmesi bize kentsel dönüşümün ne kadar gerekli ve acil olduğunu göstermiştir" dedi.

Konut kredi faizi 1'in altına çekilmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, konut kredisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karataş, faiz ve kredilerin devlet politikası olarak tanınması gerektiğini söyledi.

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı var!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı olduğunu söyledi..

Konut fiyatları düşmeyecek, artacak!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, gündemde merak edilerek konuşulan konut fiyatları hakkında değerlendirmeler yaptı. 

İnşaat sektörü hükümet desteği ile canlanacak!

Antalya Müteahhitler Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, İnşaat sektörüne can suyu olacak 4 yeni model desteğin sektörü canlandıracağını söyledi..

İnşaat demirinde gümrük vergisi sıfırlandı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektörünün 2018 yılından umutlu olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş 2018 yılında emlak sektöründe beklentilerini paylaştı.  İnşaat müteahhitleri 2018'den umutlu gözüküyor.

Deniz Karataş kentsel dönüşüm Haberi

Deniz Karataş kentsel dönüşüm


Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat hafriyatının döküleceği alanın bulunmaması sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşanabileceğini belirterek "Cumanın gelişi perşembeden bellidir” diye konuştu.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak inşaat, yıkım ve kazılardan çıkan katı atıkların yönetimi ile ilgili uygulamaların en kısa zamanda hayata geçirilerek, çevreye verilen zararın önlenmesi için bir süredir yoğun çalışmalar yürüttüklerini hatırlatan Karataş, Antalya'da inşaat sektörünün oldukça gelişmiş olmasına ve inşaat faaliyetlerinin yoğun bir şekilde devam etmesine karşılık hafriyat depolama alanı bulunmamasının sektörümüzün önemli problemlerinden biri olduğuna dikkat çekti.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, hem mevcut yapıların tadilatında hem de yaklaşmakta olan kentsel dönüşüm yasası gereğince yıkılacak olan binaların hafriyatının nereye döküleceğinin belli olmadığını belirterek " Cumanın gelişi perşembeden bellidir. Teşvik ve tedbirleri zamanında almaz isek...