20 / 05 / 2024

deniz karataş Seçim süreci konut faizleri

deniz karataş Seçim süreci konut faizleri

Her seçim öncesi ve sonrasında konut faizlerinde birtakım iniş ve çıkışların yaşandığını belirten Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Yapılacak olan yatırımların seçim atmosferinden etkilenmemesi mümkün değil" dedi.

Feyzullah Yetgin'den erken seçim değerlendirmesi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açıklanan erken seçim kararının tüm milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi..

Mithat Yenigün'den seçim kararı açıklaması!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Seçim kararı, iş dünyası için yılın ikinci yarısının kazanılması anlamına gelmektedir" dedi.

Erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Erken seçim parlamentoda çoğunluğa sahip siyasi partilere tanınan bir imtiyaz olarak belirtiliyor. Peki, erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

2018 yılı seçim öncesi hazırlık yılı olacak!

2018 yılı seçim öncesi hazırlık yılı olacak. Seçim öncesi hazırlık yılı olması ile yatırımlar artacak ve inşaat sektörü hareketlenecek

Site yönetimlerinde seçim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerine seçim süreci" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Deniz İstanbul iletişim bilgisi!

Deniz İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen proje 122 bin 500 metrekare arsa üzerine inşa ediliyor.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Edip GYO kurumsal yönetim komite seçim kararını yayınladı.

Deniz Karataş'tan site içi evler için uyarı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ‘site içi evler’ için uyarılarda bulundu. Karataş, sektöründe uzun süredir eğilimin, site içi evlerde olduğunu belirtti.

Deniz Karataş: 2017'de Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşüm ile ilgili yasal çerçevelerin 2017’de belirlenmesini gerektiğini belirterek “ ‘Müteahhitlik Hizmet Yasası’ çıkarılmalı” diye konuştu.

Deniz Karataş: Dönüşüm şehir bazında olmalı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, kentsel dönüşümün bir yenilenme olduğunu belirtti. Karataş, "Antalya'nın acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır"dedi.

Deniz Karataş: Binalar makyajla ayakta kalmaz!

TÜM İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) tarafından düzenlenen "Türkiye İnşaat Sektörü Çalıştayı"na katıldı.

deniz karataş Seçim süreci konut faizleri Haberi

deniz karataş Seçim süreci konut faizleri

Ülkemizde konut satışlarında geçen yıla göre azalma olduğunu ifade eden Türkiye İnşaat Müteahhitleri Federasyonu'nun (TİMFED) Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, 'Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre Türkiye'de 2015 Ocak ayında 86 bin 167 konut satıldı. Türkiye genelinde konut satışları 2015 Ocak ayından bir önceki yılın ay m ayına göre %1,7 oranında azalarak 86 bin 167 oldu" dedi.


"EN BÜYÜK PAY İSTANBUL'UN" 

Konut satışlarında İstanbul 16 bin 587 konut satışı ile ilk sırada yer aldığını belirten Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "İstanbul, %19,2 oranı ile en yüksek paya sahip olan il durumunda. Türkiye'de konut satışları 11 aylık dönemde geçen yıla oranla yaklaşık %10'lük bir artış gösterdi" şeklinde konuştu. 


' YATIRIMLAR SEÇİMDEN ETKİLENİR" 

Seçim atmosferin konut satışlarını...