05 / 05 / 2024

Deniz Palas nerede

Deniz Palas nerede

Cumhuriyet Gazetesi yazası Ceren Çıplak'ın haberine göre İKSV’nin 35 milyon TL’lik borcunu kapatmak amacıyla satışa çıkardığı Deniz Palas’ın yaklaşık 120 milyon TL’ye alıcı bulması bekleniyor...

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Denizİstanbul projesi satışta! Deniz İstanbul nerede? 

Keleşoğlu inşaat imzasıyla inşa edilen İstanbul'un ilk ve tek sahil kasabası Denizİstanbul projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Urcun Palas nerede?

Urcun Palas nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Urcun Palas nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Toplam 163 adet daireden oluşan Pendik Demirtaş Palas projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 11 bin 600 metrekare alana sahip. Peki Demirtaş Palas Pendik nerede? İşte açık adres!

Bivalvia Residence nerede?

Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Bivalvia Residence Biva Mimarlık imzasıyla inşa ediliyor. Peki Bivalvia Residence nerede?

Helis Moon nerede?

Helis Moon Konutları 98 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 2 blok şeklinde tasarlanan projede daireler deniz manzarasına sahip. Peki Helis Moon nerede?

Sinpaş Palas nerede?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Sinpaş Palas Residence'de ön talepler başladı. Projenin ilk etabı 2 blok halinde yükseliyor. Peki Sinpaş Palas nerede?

Tual Adalar Kartal nerede?

Tual Adalar Rezidans'ta konutlar Adalar ve deniz manzarasına sahip. 700 adet daireden oluşan proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor. Peki Tual Adalar Kartal nerede?

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Kiptaş Çatalca Konutları 2 farklı büyüklükte dizayn edildi. Projede dairelerin Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarası bulunuyor. Peki Kiptaş Çatalca Toplu Konutları nerede?

Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı Kasım ayı olarak belirlenen Denizİstanbul Mercan Konakları fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Beylikdüzü Denizİstanbul Mercan Konakları nerede?

Deniz Palas nerede Haberi

Deniz Palas nerede

İnan Kıraç, Tepebaşı'nda büyük çaplı bir Suna Kıraç Kültür Merkezi kuracaktı. Yine Tepebaşı'nda dev bir tiyatro kompleksi oluşturulacaktı.


Şimdi Deniz Palas'ın da satılmasıyla bölgede bir tek Pera Müzesi kalıyor ve Tepebaşı'nın bir kültür sanat bölgesine dönüşmesi hayalleri yerini turizm ve rant gerçekliğine bırakıyor.

1970'lerin başlarından bu yana kültür ve sanat dünyamıza büyük katıkılarda bulunan İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) yaşadığı mali krizi aşmak için Deniz Palas’ı satışa çıkarması sanat dünyasında tepki uyandırdı.  


Edindiğimiz bilgiye göre, İKSV’nin 35 milyon TL’lik borcunu kapatmak amacıyla satışa çıkardığı Deniz Palas’ın yaklaşık 120 milyon TL’ye alıcı bulması bekleniyor. Satıştan elde edilecek 120 milyon TL’lik gelirle de Galata’da yeni bir bina alınması, kalan paranın bir bölümüyle borçların ödenmesi, bir bölümünün de vakfa sağlam bir temel oluşturması planlanıyor.


Sanat...