07 / 05 / 2024

deniz palasın satışı son durum

deniz palasın satışı son durum

İKSV’ nin İstanbul Şişhane’ deki merkezi Deniz Palas’ ın satışından vazgeçildi. Binayı, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’ nın satın alıp Vakfa hibe edeceği öğrenildi....

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Deniz İstanbul Evleri satış fiyatları!

Toplam 4 bin 649 daire ve 330 adet villadan meydana gelen Deniz İstanbul Evleri satış fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul konut satış fiyatları!

Deniz İstanbul konut satış fiyatları minimum 400 bin TL'den başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Andrea Agnelli, Deniz Akalın’a 21 milyon euroluk malikane aldı!

Juventus’un Başkanı Andrea Agnelli, 4 aylık hamile olan sevgilisi Deniz Akalın’a jest yaptı. Müstakbel eşine İtalya’nın ünlü Como Gölü kıyısından 21 milyon euroluk bir malikane satın aldı...

Ümraniye Sinpaş Palas Evleri satış ofisi!

Ümraniye Sinpaş Palas Evleri satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sinpaş Yapı imzasını taşıyan Sinpaş Palas Evleri'nde metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Deniz İstanbul Yakuplu satış ofisi!

Deniz İstanbul Yakuplu satış ofisi telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi. Toplamda 4 bin 500 adet dairenin yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Akiş GYO Yalova Çiftliköy'deki arsa ve binalarını satıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalova Çiftlikköy Deniz Çalı Köyü Topçuçiftliği Mevkii'ndekin yer alan arsa ve üzerindeki binaların satışı hakkında bilgilerini yayınladı.

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 87 adet villadan meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi ile 444 41 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Alanları minimum 553 metrekare olarak tasarlanan villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul Kalyon satılık konut tipleri arasında 1+1'den müstakil villalara kadar farklı seçenekler yer alıyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları!

Deniz İstanbul Kalyon satış fiyatları dairelerin ve villaların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisiyle taksit imkanı sunuluyor.

deniz palasın satışı son durum Haberi

deniz palasın satışı son durum

İSTANBUL Kültür ve Sanat Vakfı’nın (İKSV) Şişhane’deki merkezi Deniz Palas satılmaktan kurtuldu. Önceki gün gerçekleştirilen yönetim kurulunda binanın satışı tekrar tartışıldı. Gelen tepkileri değerlendiren İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı binayı Eczacıbaşı Grubu adına satın alarak vakfa hibe etmeyi gündemine aldı.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olarak Nejat Eczacıbaşı, 17 işadamı ve sanatseverler tarafından 1973’te kuruldu. Amacı İstanbul’da uluslararası sanat festivalleri düzenlemekti. Bunu layıkıyla başardı ve düzenlediği birbirinden önemli etkinliklerle sanatseverlerin gözdesi oldu.


2004’TE RESTORE EDİLDİ

Vakfın kurucusu Nejat Eczacıbaşı vakfın bir mülkünün olmasını da istiyordu. Ancak bunu gerçekleştiren Şakir Eczacıbaşı oldu. Deniz Palas’ın İKSV’nin merkezi olma çalışmalarını 1993’te İKSV Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı devralan Şakir Eczacıbaşı başlattı. 2004’te alınan bina, Doğan Tekeli tarafından restore edildi....