02 / 05 / 2024

deniz seferleri

deniz seferleri

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Şehir Hatları'nın ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin bazı seferleri yapılamıyor. Boğazın bazı bölgelerinde etkili olan sis, görüş mesafesini yarım milin altına düşürdü.

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO seferleri yine iptal!

Şiddetli lodos ve dün gece başlayan kar yağışı İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO 'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40'taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İstanbul Deniz Otobüsü seferleri iptal!

Marmara bölgesinde etkili olan yağış ve şiddetli poyraz nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesinin (İDO) sabah saat 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı, gibi bir çok seferleri iptal edildi.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

Bandırma-İstanbul deniz uçağı seferleri başladı!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hizmete sunulan deniz uçağı, Bandırma-İstanbul seferlerine başladı. Bandırma ile İstanbul arasını 35 dakikaya düşüren uçak, günde karşılıklı 4 sefer yapacak.

BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin ( BUDO ) 12 ve 12:30'da yapılacak olan seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

deniz seferleri Haberi

deniz seferleri

İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, sis nedeniyle tüm vapur seferleri iptal edildi.


Açıklamada, " Sis dolayısıyla tüm vapur seferlerimiz iptaldir.Sis dağılana kadar alternatif ulaşım kanallarını tercih etmenizi rica ederiz" ifadesine yer verildi. 


İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre de yoğun sis nedeniyle Sirkeci-Harem hattında arabalı vapur seferi ile Bostancı-Kabataş hattındaki seferler gerçekleştirilemiyor. 


Çanakkale Boğazı'nda da sis etkili oluyor


Boğazın bazı bölgelerinde etkili olan sis, görüş mesafesini yarım milin altına düşürdü. 


Bunun üzerine Çanakkale Boğazı her iki yönden transit gemi geçişlerine kapatıldı.


Öte yandan, Çanakkale-Eceabat, Kilitbahir-Çanakkale arasındaki araba vapuru seferleri de geçici olarak...