17 / 05 / 2024

denizbank ev alışverişinde kampanya

denizbank ev alışverişinde kampanya

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunuyor. 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak ev alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanı sağlıyor.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Ticaret Bakanlığı duyurdu! Bayram alışverişinde fahiş fiyatla mücadele sürecek!

Ticaret Bakanlığı, Kurban Bayramı alışverişlerinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla Türkiye genelindeki denetimlerini sürdürürken şikayetleri de mercek altına aldı.

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

İnternet alışverişinde sahte ürün tehlikesi! En çok o ürün grubunda!

Pek çok tüketici, özellikle pandemiyle birlikte başladığı dijital alışverişe iyiden iyiye alışırken, internet üzerinden yapılan alışverişlerde, sahte ürün olayları sıkça görülmeye başlandı. Peki buna karşı nasıl önlem almalı? Aldığı ürün sahte çıkan tüketici ne yapmalı? İşte detaylar…

Ziraat Bankkart ile beyaz eşya alışverişlerinizde kazançlı çıkın! Anında Bankkart Lira kazanın!

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Bunların içinde beyaz eşya alışverişleri de dahil edildi. İşte detaylar!

İnternet alışverişlerinde buna dikkat! 14 gün içinde bunu yapmazsanız...

Sosyal medya alışverişleri özellikle Pandemi'den sonra küresel manada daha da çok yaygınlaştı. Adeta sektör haline gelecek kadar çoğalması beraberinde bazı sorunları da getirdi. Sosyal medya alışverişlerinde en büyük sorun 'alınan ürünün değişim aşaması' Peki bu sorunla ilgili neler yapılır.

Aris Pırlanta’da görülmemiş kampanya! Yılbaşı alışverişinde pırlantalı kolye hediye! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Yılbaşına saatler kala, eşine henüz yeni yıl hediyesi almamış erkekleri mutlu edecek kampanya Aris’ten geldi. Aris Pırlanta’da belli miktarda alışveriş yapanlara pırlantalı kolye hediyesi var.

Vestel’den yapacağınız alışverişlerde anında 200 TL hediye! Hepsiburada 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada ‘favori marka günleri’ne özel Vestel markasına ait küçük ev aletleri alışverişlerinize anında 200 TL hediye ediyor. İşte kampanyaya dair ayrıntılar..

TikTok’ta alışveriş dönemi yeniden başlıyor!...

TikTok Shop özelliğinde yeni gelişmeler yaşanmak üzere. İngiltere'de test edilen TikTok'ta alışveriş deneyimi artık daha fazla ülkede devreye girmeye başlıyor. İşte detaylar...

VEGA AVM İstanbul’da 500 liralık alışveriş yap, para yüklü Param Card’ı kap!

30 Eylül 2022 tarihine kadar Vega İstanbul AVM içerisinde yer alan tüm mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 500 Türk Lirası ve üzeri alışverişe içinde 100 Türk Lirası yüklü Param Card hediye edilecek.  Kampanya sınırlı sayıda, faydalanabilmek için acele edin…

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

denizbank ev alışverişinde kampanya Haberi

denizbank ev alışverişinde kampanya

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, düğün sezonu başlarken hem evlenen hem de evini yenilemek isteyen müşterilerine 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak "mobilya", "elektronik eşya", "beyaz eşya", "yapı malzemeleri" ve "müteahit işleri" sektörlerindeki alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit avantajı sunuyor. 


Denizbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel yeni başlattığı kampanyası kapsamında, evlenen ve evini yenilemek isteyen müşteriler 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak mobilya, elektronik eşya, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve müteahit işleri sektörlerindeki alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanından yararlanacak.


Kampanya kapsamında ayrıca düğünü olanlar için ev harcamalarının yanı sıra giyim sektöründe de aynı şartlarda 6 taksit ve...