21 / 05 / 2024

Denizbank evlenenlere özel taksit imkanı

Denizbank evlenenlere özel taksit imkanı

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunuyor. 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak ev alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanı sağlıyor.

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!

Denizbank’tan Bonus kart müşterilerini sevindirecek bir haber geldi. Market alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırladığını duyuran Denizbank, kampanya kapsamında müşterilerinin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Denizbank personel ihtiyacını karşılamak için alım yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları!

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Kredi kartınız varsa bu para sizin olabilir

Denizbank, müşterilerini her zaman mutlu eden fırsatlar sunmaya devam ediyor. Duyurusunu yaptığı son kampanyasını resmi internet sitesinde vatandaşlar için paylaşan Denizbank, katılım sağlayan müşterilere 300 TL elde etme fırsatı sunuyor. 

Denizbank az önce müjdeyi verdi! Bu tarihlerde cebiniz para dolacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Denizbank, yine bir kampanya düzenleyerek müşterilerinin hesabına para yatıracağını açıkladı.

Denizbank’tan ilaç gibi haber geldi! Ay sonuna kadar kartınıza hediye para yatacak!

Düzenlediği kampanyalara müşterilerini her zaman sevindirmeyi başaran Denizbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesinden duyurdu. Denizbank, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 300 TL kazanacağını paylaştı.

Milyonlarca emekliyi sevinçten uçuracak teklif! Denizbank çıtayı çok yükseltti

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği haber bu kez Denizbank tarafından yapıldı. Denizbank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.

DenizBank’tan afet bölgesine 1,4 milyar dolarlık destek!

Denizbank sendikasyon kredisi yüzde 117 oranında yenileyerek yurt dışından 530 milyon dolarlık kredi sağladı. Banka, bu işlemle 2023 yılı başından beri ekonomiye 1,4 milyar doları aşkın kaynak sağladı. Kredi, afet bölgesindeki yaraların sarılması için kullanılacak.

Denizbank'tan flaş kredi açıklaması

Denizbank'tan da kredi hamlelerine ilişkin bomba bir açıklama geldi. Denizbank 5 dakikada 70 bin TL kredi ödeme kararı aldı. İşte detaylar...

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Denizbank evlenenlere özel taksit imkanı Haberi

Denizbank evlenenlere özel taksit imkanı

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunduğunu duyurdu. Kampanya kapsamında, düğün sezonu başlarken hem evlenen hem de evini yenilemek isteyen müşterilerine 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak "mobilya", "elektronik eşya", "beyaz eşya", "yapı malzemeleri" ve "müteahit işleri" sektörlerindeki alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit avantajı sunuyor. 


Denizbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel yeni başlattığı kampanyası kapsamında, evlenen ve evini yenilemek isteyen müşteriler 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak mobilya, elektronik eşya, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve müteahit işleri sektörlerindeki alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanından yararlanacak.


Kampanya kapsamında ayrıca düğünü olanlar için ev harcamalarının yanı sıra giyim sektöründe de aynı şartlarda 6 taksit ve...