02 / 05 / 2024

Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri

Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri

Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Acar ve Levent Bozkurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kraton Peyzaj İnşaat Tarım Ve Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlut Ustabaş tarafından kuruldu.

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

PAGEV çöpsüz denizler için yol haritası çiziyor!

Avrupa Birliği tarafından yürütülen projeleri Türkiye’ye taşıyan PAGEV işbirliği ile TÜDAV tarafından düzenlenen "Deniz Çöpleri Ulusal Forumu"nda ‘ Çöpsüz denizler ’ için yol haritası çizildi.

Must Mimarlık İnşaat Peyzaj Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Must Mimarlık İnşaat Peyzaj Taahhüt Limited Şirketi, Mustafa Maraş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Ihlamur Dere Caddesi'nde kuruldu.

Baykaya Yapı Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykaya Yapı Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Levent Kaya, Ömer Bayram tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Türkçü Sokak'ta kuruldu.

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Düş Patikası Turizm Organizasyon Taşımacılık ve Haberleşme Hizmetleri Limited Şirketi, Duygu Ataç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de Beyoğlu, Sekban Han'da kuruldu.

Nish Seyahat ve Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nish Seyahat ve Organizasyon Turizm Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Önen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Altay Sokak, Yakamoz Sitesi'nde kuruldu.

Lamir Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamir Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Baran Balavi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim 2014 tarihinde Şişli, Cumhuriyet Caddesi, Eren Apartmanı'nda kuruldu.

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Duman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İskender Demir, Kemal Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

GTM Turizm Kongre ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

GTM Turizm Kongre ve Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Emrah Durgutlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de kuruldu.

Mardin Artuklu Üniversitesi peyzaj işi ihaleye çıkıyor!

Mardin Artuklu Üniversitesi kampüs alanında peyzaj yapım işi 22 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkıyor. Söz konusu peyzaj işi 390 günde tamamlanacak.

Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri Haberi

Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri

Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kadri Acar ve Levent Bozkurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik hizmetleri vermek proje ve uygulamaları yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Denizler Organizasyon Peyzaj Temizlik Turizm İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, 1. Sokak, No:19 Çağlayan Pasajı Kat:1...