28 / 04 / 2024

Denizli 2014 projeleri

Denizli 2014 projeleri

İstanbul'da inşa edilen birçok yüksek binanın statik hesaplarını yapan inşaat mühendisi Halil İbrahim Boztepe sektörde yeni çalışmalarla 10 yıl sonraki Denizli'nin, şimdiki haliyle kıyaslanamayacağını söyledi.

Denizli'de 222 projeye 76.5 milyon TL yatırım yapıldı!

Denizli'ye geçen yıl yapılan 16 milyon liralık 64 ayrı yatırımın 7.5 milyon lirasını karşılıksız hibe eden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), 2014 yılının ilk destekleme çağrısına çıktı.

Denizli en çok ihracat yapan sekizinci il!

Denizli Valisi İllerin ve Bölgelerin Sosyo - Ekonomik Gelişmişlik sıralamasında 10'uncu, 3 milyar dolara yaklaşan ihracatıyla sekizinci, yıllık 2 milyonu aşan turist sayısıyla da beşinci...

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı! 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli 2023 projeleri tek tek açıklandı... 1.136 konutluk üç yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2020 projeleri!

TOKİ Denizli 2020 başvuruları ne zaman? TOKİ Denizli 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Denizli 2020 inşaatı ne zaman? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatı ne kadar? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Denizli 2020 projesi....

Denizli'de 219 yıllık cami restorasyon bekliyor! 

Denizli'de 2014 yılında boşaltılan Gündoğdu Mahallesi'nde 219 yıllık cami restorasyon bekliyor. 

Denizli'deki toplu konut projeleriyle ilgili 13 soru TBMM'de!

Denizli'deki toplu konut projeleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor!

Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine son sürat devam ediyor.

Denizli Tavas Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ta hayata geçirilen projeleri inceleyerek inceleyerek vatandaşlarla kucaklaştı.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ'den Denizli Honaz'a 110 yeni konut geliyor.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Denizli Honaz Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın vizyon projeleri arasında yer alan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı.

Denizli Pamukkale'ye 2 milyon TL'lik yol yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Karakurt ile Kale Mahallelerini birleştiren yolu, 2 milyon liralık yatırımla Pamukkale Belediyesi yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yapılacak yolun kent trafiğini rahatlatacağını belirtti.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Denizli 2014 projeleri Haberi

Denizli 2014 projeleri


İstanbul'da  inşa edilen birçok yüksek binanın statik hesaplarını yapan inşaat mühendisi Halil İbrahim Boztepe sektörde yeni çalışmalarla 10 yıl sonraki Denizli'nin, şimdiki haliyle kıyaslanamayacağını söyledi. Denizli İnşaat Müteahhitleri Demeği (DEİM) tarafından. "Yüksek Binalar" adlı bir konferans düzenlendi. Konferansa DEİM Başkanı Fehmi Demir ten. üyeler, inşaat mühendisleri ve mimarlar katıldı. Halil İbrahim Boztepe. bugüne kadar imza attığı projeler hakkında bilgi verdi. Varyap Meridian Grand Tower, Maslak 1453. Onaltıdokuz İstanbul. İstanbul Hılton. Balans Güneşli. Finanspaık. Selenyum gibi binalara bir Denizlili olarak imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Boztepe büyükşehir olarak Denizli'nin de artık prestij yapılara ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Boztepe. "Denizli her geçen gün büyüyor. 10 yıl önceki Denizli ile şimdikini bile kıyaslayamıyorsunuz. Bence yapılabilecek yeni çalışmalarla 10 yıl sonraki Denizli'yi de...