17 / 05 / 2024

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonunda orta hasarlı olduğu belirlenen hükümet konağı boşaltıldı.

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Denizli İli Bozkurt İlçesi Hükümet Konağı inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çardak'a hükümet konağı!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Acıpayam 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesi projesi projesi yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ Denizli Acıpayam Ovası Sulaması 2. Kısım İnşaatı İşi ihalesi 9 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye edildi!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen deprem sonrası hasar tespit çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonunda orta hasarlı olduğu belirlenen hükümet konağı boşaltıldı.

TOKİ Denizli Acıpayam orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam orta gelir projesinde yer alan konutlar satışa çıkıyor.

Denizli Acıpayam'da baraj yapılacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Acıpayam Sırçalık Mahallesi'ne baraj yapılması talebini meclis gündemine taşıdı..

TOKİ'den Bayburt'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Bayburt Hükümet Konağı ihalesini 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs'ta!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi 3 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderlerini İçişleri Bakanlığı belirleyecek!

İl ve ilçelerdeki Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderleri İçişleri Bakanlığı tarafından tespit edilecek..

TOKİ Denizli Acıpayam Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Acıpayam'da hayata geçireceği 440 konutun ihalesi yapıldı.

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye Haberi

Denizli Acıpayam Hükümet Konağı tahliye

Denizli'nin Acıpayam'da 20 Mart'ta meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve zarar gören yapılarla için bölgede hasar tespit çalışmaları yapılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından bölgede başlatılan çalışmalarda Acıpayam Hükümet Konağında yapılan hasar tespitinde, binanın orta hasarlı olduğu tespit edildi. Şerit çekilen binaya girişler kapatıldı.

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Murat Şenel, konu ile ilgili açıklamasında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerince binanın orta hasarlı olduğunun belirlenmesi üzerine artçı sarsıntıların sürdüğünü bölgede konağın tedbir amaçlı boşaltıldığını kaydetti.

Şenel, binadan alınan numune sonucuna göre kesin raporun açıklanacağını açıkladı.

Acıpayam ilçesinde 20 Mart'ta yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 44 yıkık, 303 ağır hasarlı, 275 az hasarlı bina tespit edilmiş, bölgede binin üzerinde artçı sarsıntı olumuştu.