19 / 05 / 2024

Denizli-Afyon karayolu ihtiyacı

Denizli-Afyon karayolu ihtiyacı

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli-Afyon karayolundaki kavşak ihtiyacı TBMM'de!

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Afyon Dinar RES, 235 bin konutun elektriğini karşılayacak!

Türkiye'nin ikinci büyük rüzgar enerjisi santrali Dinar RES tamamlandı. Afyon'da hayata geçirilen Dinar RES, yılda 564 milyon kilovatsaat elektrik üretilerek, 235 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Bodrum Denizcilik MYO'nun yurt ihtiyacı TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Bodrum Denizcilik MYO öğrencilerinin yurt ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a iletti..

Uşak-Denizli karayolu çalışmaları mecliste konu oldu!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Uşak-Denizli karayolu çalışmalarına ve bu kapsamda kamulaştırılan arazilerin hak sahiplerine ödeme yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu tamamlanıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılan Çameli-Fethiye Karayolu’nun çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gebze Denizli Göleti'nin gövdesi yükseltilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesindeki organize sanayi bölgeleri ile üst kesimlerinde yer alan mahallelerin içmesuyu ihtiyacının bir kısmını karşılamak için kullandığı Denizli göleti gövdesinin yükseltilmesi için çalışmalara başladı.

Denizli Pamukkale'nin altyapısına neşter!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Pamukkale ilçesinin Uzunpınar Mahallesi’nde yaşanan alt yapı ihtiyacını gidermek için çalışma başlattı.

Denizli Acıpayam Alcı’nın su sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam İlçesi Alcı Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacı için 20.000 metre içme suyu hattı inşa edecek.

Denizli Tavas'a atıksu arıtma tesisi yapılacak mı?

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli dünyada ilk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüt-proje çalışmaları sürüyor. Tünel, Boğaziçi Köprüsü aksının raylı sistem, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü aksının karayolu ihtiyacını görecek" dedi.

Denizli Tavas Belediye İş Merkezi yurt oluyor!

Denizli Tavas'ta yurt ihtiyacını karşılamak amacıyla bulunan 5 katlı Tavas Belediye İş hanında binada incelemelerde bulunuldu. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Eğitime yönelik yatırımlar devam ediyor'' dedi.

Denizli'de Bekilli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli'de büyükşehirin ilçedeki yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Zolan, ilk olarak ilçenin uzun süredir ihtiyacı olan Bekilli Atıksu Arıtma Tesisinin temelini attı.

Denizli-Afyon karayolu ihtiyacı Haberi

Denizli-Afyon karayolu ihtiyacı

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde kavşak yapılması ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Denizli-Afyon karayolu 45. kilometre üzerinde bulunan yolda araçların karşı istikamete geçebilmesi için uzun bir yol yapmaları gerektiği ve bölgede kaza yapma riskinin yüksek olduğu ve bu araç sıkışıklığının da yol üzerinde bulunan Başçeşme köyünde sıkıntıya yer açtığını dile getiren Basmacı, önergesinde "Yol üzerinde sığınmalı kavşak yapılması adına Karayolları Müdürlüğüne başvuruda bulunulmuş ancak bir sonuç alınamamıştır" dedi.

Basmacı, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a "Bölgede trafik akışını düzenlemek ve kazalara fırsat vermemek adına yapmış olduğunuz bir kavşak çalışması var mıdır?" diye...