30 / 07 / 2024

Denizli Albayrak Meydanı

Denizli Albayrak Meydanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişiminde devam ediyor.

Deniz Albayrak: Acıpayam'da depremzedeler 1 yıldır konteynerlerde yaşıyor! 

Geçtiğimiz yıl 20 Mart'ta 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Denizli Acıpayam'da evleri yıkılan aileler, hala konteyner evlerde yaşıyor. CHP Acıpayam İlçe Başkanı Deniz Albayrak, "160 aile konteynerlerde yaşıyor. Ev verileceği yardımda bulunulacağına dair söylentiler çıkarıldı. Bir yıl geçti ama kim

Denizli'de 1.3 milyarlık 275 yatırım hizmete açılacak!

Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri hizmete açacaklarını söyledi.

Denizli Çivril Meydanı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril Meydanı'nı tamamladı.

Denizli Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı!

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de inşa ettiği meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Tekirdağ Saray'a yeni park ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray İlçesi Güngörmez Mahallesinde yapımı devam eden meydan ve park düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Denizli Yatağan'a meydan müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde sona yaklaşılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, ‘Saathane Meydanı Projesi’ çalışmalarını kış aylarına kadar bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Denizli Çal'a yeni meydan projesi!

Çal Belediye Başkanı Fethi Akçan, ''Düğün salonu, toplantı salonu, sinema salonu birde büyük meydan projemiz var. Ürün çeşidini arttırmak için sera alanları oluşturmaya başladık" dedi.

Denizli Tavas'ta kurulacak termik santral TBMM'de!

Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli'nin Tavas ilçesine kurulması planlanan termik santrale ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Denizli Kocapınar meydanına kavuştu!

Kent merkezinin yanında ilçe yatırımlarına da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Denizli Albayrak Meydanı Haberi

Denizli Albayrak Meydanı


Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Kentteki araç sayısının yükselmesi ile birlikte artan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının açılmasına az bir zaman kala kavşak ve yol düzenleme çalışmalarına hız verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri şu ana kadar kentin değişik bölgelerinde bulunan Tiyatro, Ulus, Adalet, Hastane, Akçeşme ve Gümüşler ile Esma Hatun Cami önündeki kavşaktaki düzenlemelerini tamamlarken, bir süre önce başladığı Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşak çalışmalarında ise sona geldi. 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılmadan önce tamamlanacak düzenleme çalışmaları kapsamında daha önceden var olan kontrolsüz kavşaklar yeni yapılan düzenleme...