03 / 05 / 2024

denizli ard germe köprüsü

denizli ard germe köprüsü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın müjdesini verdiği Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatı hızla devam ediyor.

Denizli Kültür Merkezi’ne 35 milyon TL yatırım yaptı!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve ‘En iyi Sosyo-Kültürel projesi’ ödülünü alan ‘Denizli Kültür Merkezi’, 35 milyon liralık bir yatırım ardından açıldı. 

Denizli Çivril'e TOKİ müjdesi!

Denizli'nin Çivril ilçesinde 24 Ekim'de TOKİ konutlarının ihalesi yapılacak. Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven ihalenin ardından konutların yapımına hemen başlanacağını söyledi.

Denizli'nin vergi rekortmenleri açıklandı!

Maliye Bakanlığının vergi rekortmenlerini açıklamasının ardından Denizli Vergi İdaresi, il bazında ilk 100’e giren firmaları açıkladı.

Denizli Çal'a otobüs terminali geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ve Çameli'nin ardından Çal ilçesine de otogar inşa etmek için çalışmalara başladı.

Aydın-Denizli Otoyolu projesi ihale aşamasında!

Aydın'da şehir trafiğini rahatlatmak için 2012 yılında yapımına başlanan çevre yolunun trafiğe açılmasının ardından Aydın Denizli Otoyolu projesi için ihale aşamasına gelindi.

Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatında son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın müjdesini verdiği Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatı hızla devam ediyor.

Denizli'ye iki yeni kapalı yüzme havuzu geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar’ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Denizli Karahasanlı ve Dokuzkavaklar'a kapalı yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Proje kapsamında müjdesini verdiği ve İncilipınar'ın ardından kent merkezinde inşa edilecek Karahasanlı ve Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu projesinde de ilk kazma vuruldu.

Europtec Cam'dan Denizli'ye 3. tesis!

Dünyanın 10 büyük holdingi arasında yer alan İsviçreli Trösch Grubu'na bağlı Europtec Cam A.Ş, Denizli'de Hacıeyüplü mahallesindeki iki büyük tesisinin ardından üçüncü büyük yatırımını tamamladı.

Denizli Yatağan'a meydan müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinin Yatağan Mahallesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede gerçekleştirdiği yatırımları inceleyen Başkan Zolan, ardından Yatağan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Denizli'nin 2016-2017 Eylem Planı açıklanıyor!

Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından geçen yaklaşık 2 yıllık süreçte yüzlerce projeyi hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayacak.

Teknik Yapı'dan Denizli'ye karma proje!

"Yükümüzü sardık, çıktık İstanbul dışına" diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, Denizli'deki karma projeyi Ocak 2016’da satışa sunacaklarını, ardından başka Anadolu projelerinin de geleceğini söyledi.

Denizli Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi ne zaman yapılacak?

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Teleferik Projesi’nin ardından sıranın ‘Üçgen Meydanı ve Köprülü Kavşaklar Projesi’ne geldiğini söyledi.

denizli ard germe köprüsü Haberi

denizli ard germe köprüsü

Denizli'nin ilk ard germe köprüsünün inşaatı hızla yükseliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte yaşanan trafik sorununu kökten çözmek için başlattıkları seferberliğin hızla sürdüğünü ifade etti.


İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak kavşak ile sanayi siteleri arasındaki trafik akışı hız kazanacak. 


Başkan Zolan, "Halkımızın daha kaliteli ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalışıyoruz. Çevre yolları, köprülü kavşaklar, kavşak düzenlemeleri ile bir çok çalışma yapıyoruz. Günü kurtaran makyaj çalışmalarla değil geleceğimize kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Pamkukkale...