02 / 05 / 2024

Denizli Baklan konut sorunu

Denizli Baklan konut sorunu

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan’ın en büyük sorunlarından birinin konut sorunu olduğunu dile getirerek, belediye olarak 15 bin metrekarelik arsa aldıklarını ve konut yapımı için gereken başvuruları yaptıklarını söyledi.

TOKİ Denizli Baklan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Baklan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Baklan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Baklan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Baklan sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Denizli Sosyal Konut Projesi 2022! Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Denizli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Denizli'de 94 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Baklan projesi kapsamında 94 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Denizli Baklan 94 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Baklan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te E-İhale yöntemiyle gerçekleştirecek.

TOKİ Denizli Baklan'da 94 yeni konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Baklan'da 94 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi bugün!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Bozkurt 158 konut ihalesi 11 Ocak'ta!

Denizli İli, Bozkurt İlçesi, İnceler Mahallesi, 158 Adet Konut ile Hamidiye ve Tutluca Mahallelerinde 1'er Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 11 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Denizli Baklan'da arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!

Denizli Baklan'da, araziye giren iş makinesi sebebiyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Denizli'de konut stokları tükendi!

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, "Yılın ilk yarısında, belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 45,5 arttı" diye konuştu. 

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın!

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Denizli Baklan konut sorunu Haberi

Denizli Baklan konut sorunu

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan’ın en büyük sorunlarından birinin konut sorunu olduğunu dile getirerek, belediye olarak 15 bin metrekarelik arsa aldıklarını ve konut yapımı için gereken başvuruları yaptıklarını, projesinin hazırlanmasıyla temeli atacaklarını söyledi.


Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Baklan Belediyesi’nin çalışmalarını değerlendirdi. Gülsever, Belediye Başkanı olduğunda Baklan Belediyesi’nin birçok kurumla, şirketle icralık olduğunu, çok borcu olduğunu ve borçları alacaklılarla görüşmelerle orta yol bularak ödediklerini söyledi. Başkan Gülsever “Baklan Belediyesi geliri olmayan, küçük nüfuslu bir ilçe. Nüfus az olunca İller Bankası’ndan aldığı payda düşük. Böyle olunca hizmette yıllardır geri kalmış. Altyapıyı üstyapıyı projelendirdik. Bir kısım hizmetleri Büyükşehirle, bir kısmını da merkezi hükümetin desteği ile yaptık. Vatandaşa verdiğimiz sözlerin hep arkasında olduk. Sözlerimizin büyük kısmını da yerine getirdik. Ulaşımla ilgili yol...