27 / 04 / 2024

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılan Çameli-Fethiye Karayolu’nun çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denizli Tavas ve Çameli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili, Tavas ve Çameli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Denizli Çameli'nde arazi toplulaştırma kararı!

Denizli Çameli'nde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Denizli Çameli'nde bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli ili, Çameli ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Denizli Çameli projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Çameli projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Denizli 94 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut, 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da yapılacak...

TOKİ Denizli Çameli projesi 25 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Çameli 94 konut ihalesi 25 Kasım'da!

Denizli İli, Çameli İlçesi 94 Adet Konut , 3 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çameli'ye 94 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'nin Çameli ilçesinde 94 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Denizli Büyükşehir'den Çameli ve Serinhisar'a kültür merkezi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi" bugün açılacak.

Denizli Çameli için yeni imar planları hazırlandı!

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’nin adım adım geleceğe hazırlandığını dile getirdi. Arslan, 2 yıllık bir çalışma dönemi sonrası hazırlanan yeni imar planıyla Çameli’nin geleceğinin planlanmış olduğunu ifade etti. 

Denizli Çameli Otobüs Terminali'nin inşaatı tamamlandı!

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde inşa ettiği otobüs terminalini tamamladı.

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu Haberi

Denizli Çameli-Fethiye Karayolu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 16 Ekim 2015 tarihinde ihalesi yapılan Çameli-Fethiye Karayolu’nun çalışmalarını yerinde inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce Ankara merkezli firmaya yer teslimi yapıldıktan sonra çalışmalarına hız veren çalışma ekibi çalışmalarda son aşamaya geldi. Çameli-¬Dedebağ-Darıveren-¬Cumaalanı arası toplam 22 km uzunluğa sahip olan yolda ihaleyi alan firmanın yoğun çalışma temposu devam ederken, yol güzergahı boyunca adeta bir şantiye haline gelen Çameli-¬ Acıpayam yolunda sanat yapıları da tamamlanmak üzere. Öte yandan Aliveren Mahallesi’nde de 215 metre uzunluk ve 30 metre yüksekliğinde projelendirilenviyadük inşaatı çalışmaları da devam ediyor.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yapımı devam eden ve artık sona gelinen Çameli yolunu incelemesi öncesi DRT Haber’e açıklamalarda bulunan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu yol yılların kanayan bir yarası diyerek,”Zor...