02 / 05 / 2024

denizli çan da termal otel varmı

denizli çan da termal otel varmı

Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor. Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek...

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Olsun be soğan ekmek yeriz diyorduk! Ona da zam geldi! Vatandaş ne yiyeceğini şaşırdı

Ekonominin git gide zorlaştığı ve  her ürüne gelen zamlardan dolayı vatandaş doğan ekmeğe talim ederiz kıvamına geldi. Ama ne yazık ki garibanın kebabı olarak bilinen soğan da zamlardan nasibini alan ürünler arasına girdi.

TOKİ Elazığ Karakoçan'da 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Elazığ projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Elazığ Karakoçan projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Elazığ Karakoçan TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Elazığ Karakoçan 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Denizli Tavas’da 100 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Tavas’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Tavas’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Tavas sosyal konut projesi

TOKİ Denizli Serinhisar’da 198 ucuz konut inşa edilecek!

10 soruda TOKİ Denizli Serinhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Serinhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Serinhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Serinhisar sosyal konut projesi

TOKİ Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 konutluk proje inşa edecek.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

TOKİ Denizli Baklan'da 94 yeni konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Baklan'da 94 yeni konut inşa edecek.

Seba Mare Gündoğan Projesi Temmuz'da tamamlanıyor!

Seba İnşaat tarafından Bodrum Gündoğan'da hayata geçirilen Seba Mera Gündoğan Projesi inşaatının Temmuz ayında biteceği açıklandı.

Uzaktan çalışan da tazminat alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ekonomi reform paketi kapsamında uzaktan çalışan da part time çalışan da tazminat alabilecek. İşte tüm merak edilenler...

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Denizli Baklan'da arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı!

Denizli Baklan'da, araziye giren iş makinesi sebebiyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Doğan Dağ: Şu anda konuta yatırım yapma dönemi!

Şu anda konuta yatırım yapma dönemi olduğunu söyleyen Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ “Yatırımlar doğru yönetilirse, yatırım zamanı olduğu düşünülür ve fiyat doğru belirlenirse tüketici her zaman talepkar olacaktır.” dedi.

denizli çan da termal otel varmı Haberi

denizli çan da termal otel varmı


Çan Belediyesi tarafından yapılan 5 Yıldızlı Termal Otel 21 Şubat Cuma günü açılıyor.


Çan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 Yıldızlı Termal Otel'in açılışında Rafet El Roman ve Yusuf Güney konser verecek. Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, "Yılların hayali ve asla yapılamaz denilen ama bizim yapacağımıza dair söz verdiğimiz en büyük projemiz Çan Belediyesi Termal Otelimizi hizmete açıyoruz. Çan, termalin yeni merkezi olacak" dedi. 



Maraş...