18 / 05 / 2024

denizli deri organize sanayi bölgesi

denizli deri organize sanayi bölgesi

Denizli Deri İhtisas OSB Müdürüü Mehmet Güran, OSB'ye 12 firmanın 14 milyon TL'lik yatırım yaptığını söyledi...

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Tuzla Orhanlı'da 21.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan imalathane vasıflı gayrimenkul 21 milyon 574 bin 257 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Denizli’nin 2023 hedefi 5 yeni OSB!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’de kurulacak olan yeni organize sanayi bölgeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tin, bölgeye 5 yeni OSB kurulacağını söyledi.

Tuzla'da 5.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, Tuzla Orhanlı Mahalle'sinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 224 bin 414 TL olarak belirlendi.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gebze Denizli Göleti'nin gövdesi yükseltilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesindeki organize sanayi bölgeleri ile üst kesimlerinde yer alan mahallelerin içmesuyu ihtiyacının bir kısmını karşılamak için kullandığı Denizli göleti gövdesinin yükseltilmesi için çalışmalara başladı.

İstanbul Deri OSB'de 3 arsa ve 20 imalathane satışta!

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çorlu Deri OSB'de icradan 11.1 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Çorlu 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkardı. 15 Kasım'da ihale edilecek fabrikaların toplam satış bedeli 11 milyon 151 bin 971 TL olarak belirlendi.

Denizli Sarayköy OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB'nin altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini ihale edecek. Altyapı yapım işinin keşif bedeli 20 milyon 767 bin 997 TL olarak belirlendi.

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 11 milyon 283 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta 2016'da Tuzla, Aydınlı Mevkii İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Denizli Sarayköy OSB altyapı ihalesi 19 Ekim'de!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, organize sanayi bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini 19 Ekim 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Denizli OSB altyapı ihalesi 19 Ekim'de!

Denizli Sarayköy Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, organize sanayi bölgesi altyapı ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işini 19 Ekim 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Uşak Deri OSB revizyon imar planının onayı için işbirliği!

Düzenli şehirleşme ve sanayileşme amacıyla Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesinin imar planlarının en kısa sürede onaylanması için; Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Uşak Deri (Karma) OSB Yönetimi işbirliği yapıyor.

denizli deri organize sanayi bölgesi Haberi

denizli deri organize sanayi bölgesi
Denizli Honas'a bağlı Kalklık Beldesi'nde kurulan Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı ve arıtma tesisi yapım çalışmalarında sona gelindi.  Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Güran, Deri OSB'ye 12 firmanın 14 milyon TL yatırım yaptığını...