02 / 05 / 2024

Denizli içmesuyu hattı projesinde son durum

Denizli içmesuyu hattı projesinde son durum

DESKİ, Kocabaş ve Gürlek Mahallesi'nin su çilesine son veriyor. Kocabaş ve Gürlek'in sağlıklı su ihtiyacını temin etmek için çalışma başlatan Büyükşehir, 15 bin metrelik içmesuyu hattının büyük bir bölümünü tamamladı.

İstanbulluların dört gözle beklediği metro hattı için flaş karar! Tam 925 milyon dolar…

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP raylı sistem hattı projesi için 925 milyon 396 bin 200 dolar, artı KDV ve sigorta primi tutarı kadar dış borçlanma talebine onay verildi.

TOKİ'den Denizli için 133 konutluk yeni proje!

Yeni projeler üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Projesi’nin ihalesini 8 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar…

KKTC deniz geçişi isale hattı projesi meclis gündeminde!

KKTC deniz geçişi isale hattı projesine ve onarım işi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili Pamukkale ve Honaz ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31172 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Denizli için acele kamulaştırma kararı!

Denizli ili Çivril İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Denizli'de içmesuyu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Denizli'de 15 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Gaziantep Düzbağ İçmesuyu Temini projesinin ihalesi yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in 2014 yerel seçimlerinde söz verdiği projelerde birisi olan Türkiye'nin en büyük "İçmesuyu Temin Projesi"nin ihalesi gerçekleşti.

Denizli içmesuyu hattı projesinde son durum Haberi

Denizli içmesuyu hattı projesinde son durum

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Kocabaş ve Gürlek Mahallesi'nin su çilesine son veriyor. Kocabaş ve Gürlek'in sağlıklı su ihtiyacını temin etmek için çalışma başlatan Büyükşehir, 15 bin metrelik içmesuyu hattının büyük bir bölümünü tamamladı.Projede Kocabaş Mahallesi'ne 2000 metreküplük 1 adet yeni içme suyu deposu yapılacağı, ayrıca 1 adet de içme suyu sondajı açılacağı ifade edildi. Sondaj kuyularının enerji nakil hattı ve trafolarının da yenilenmesi için çalışma...