17 / 05 / 2024

Denizli İli Honazda satılık

Denizli İli Honazda satılık

Denizli İli Honaz İlçesi'nde yer alan 12.400 metrekare yüzölçümüne sahip olan çiftlik Denizli 5. İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2014 günü saat 14:30 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Pamukkale Belediyesi'nden satılık ev ve arsa fırsatı!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Pamukkale'de ev ve arsa satacak. Merakla beklenen ihale 16 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Pamukkale Belediyesi ev, arsa ve tarla satıyor! Sakın kaçırmayın!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Deliklitaş ve Pamukkale mahallelerinde yer alan ev, arsa ve tarlaları satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun güzergah değişikliği TBMM'de!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesinde yapılan güzergah değişiklikleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun tarım arazilerine etkisi mecliste!

Aydın-Denizli Otoyolu Buharkent bağlantı yolunun tarım arazilerine etkileri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu meclis gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli İli Honazda satılık Haberi

Denizli İli Honazda satılık

Denizli İli Honaz İlçesi'nde yer alan 12.400 metrekare yüzölçümüne sahip olan çiftlik Denizli 5. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 377 bin 691 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Satışa konu taşınmaz 12,400,00 metrekare alanlı bir idari bina iki ev ve üç depo ve süt sağım ünitesinden oluşan çiftlik vasıflı taşınmazın tamamı.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Taşınmaz içerisindeki tesis iyi bir planlama projelendirme ve mühendislik çalışması sonucu inşa edilmiştir. 


Kıymeti: 1.377.691.50 TL

1. Satış Günü: 03/12/2014 günü saat 14:30 ile 14:40 arası

2. Satış Günü: 05/01/2015 günü saat 14:30 ile 14:40 arası


Satış Şartları

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı...