13 / 05 / 2024

denizli kara yolları

denizli kara yolları

Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 19 Nisan Salı günü gerçekleşen TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda Denizli'nin tamamlanamayan ulaşım projelerini meclise taşıdı. Arslan, sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletti..

Afyonkarahisar'da heyelan korkusu!

Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda bir heyelan olayı meydana geldi, sonucunda iki araç toprak altında kaldı. Kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda maalesef bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Adil Karaismailoğlu: Akıllı otoyolların sayısı artacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Teknolojiyi, seyahat konforunu, can güvenliğini ve verimliliği sağlamak üzere kara yollarımızda da dijitalleşiyoruz. Bir başka deyişle 'kara yollarımızda dijitalleşme dönemini' başlatıyoruz." diye konuştu.

Bu yıl 42,5 milyar TL'lik ulaştırma yatırımı yapılacak!

2021 Yatırım Programı'na göre ulaştırma sektöründe demir yolları için, 17 milyar 812 milyon lira, kara yolları için 12 milyar 237 milyon lira, hava yolu için ise 2 milyar 149 milyon lira tahsis edildi.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Süleyman Soylu duyurdu, yeni sistem geliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, plaka tanıma sistemleri üzerinden ortalama hız tespiti yapılacağını ve cezaların buna göre yazılacağını belirterek, "İlk uygulama Ankara'nın etrafındaki devlet kara yollarında başlatılacak" dedi.

Aydın-Denizli otoyolu 2022'de tamamlanacak!

Adil Karaismailoğlu, Honaz Tünelinin bağlantı yollarıyla birlikte bitirilmesiyle Denizli Çevre Yolunun gelecek yıl hizmete alınacağını söyledi ve Aydın-Denizli otoyol ihalesinin de onaylandığını, önümüzdeki günlerde inşaatına başlanıp 2022 yılı içerisinde tamamlamayı planladıklarına dikkat çekti. 

Limak İnşaat Ukrayna’da köprü ve yollar inşa edecek!

Limak İnşaat ile Ukrayna Devlet Kara Yolları Kurumu (Ukravtodor) arasında, Ukrayna’da hayata geçirilen çeşitli projelerin inşa edilmesi için iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

Cengiz İnşaat Ukrayna’da 2.3 milyar liralık iş aldı!

Cengiz İnşaat ile Ukrayna Devlet Kara Yolları Kurumu (Ukravtodor) arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İyidere-İkizdere kara yolunda incelemelerde bulundu. Turhan, "İl ve ilçe yollarımızın standardını projeli olarak hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz" dedi...

Rize Kırık Tüneli inşaatı tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Rize'de ki kara yolları yatırımlarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. 

denizli kara yolları Haberi

denizli kara yolları


Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 19 Nisan Salı günü gerçekleşen TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda Denizli'nin tamamlanamayan ulaşım projelerini meclise taşıdı. Arslan, sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletti.


Arslan'ın soruları


Bir: Denizli-Çameli kara yolu yıllardan beri, her seçimde iktidar partisi tarafından bitirileceği sözü verilmesine rağmen hâlâ bitirilememiştir. On dört seneden beri bitirilemeyen Denizli-Çameli yolu ne zaman bitirilecektir?


İki: Denizli-Kale-Muğla yolu yıllardan beri bitirilememiş, ulaşım aksamaktadır ve turizm hareketini de olumsuz yönde etkilemektedir. Bu yol ne zaman bitirilecektir?


Üç: Honaz ilçemizin altından geçecek olan Denizli-Antalya çevre yolu yapımına ne zaman başlanacaktır? Başlandığında hangi tarihte...