30 / 04 / 2024

denizli Karahayıt başvurusu

denizli Karahayıt başvurusu

Denizli Karahayıt TOKİ başvuruları başladı ve 30 Haziran Perşembe gününde sona eriyor. Projede ev fiyatları 85 bin 436 TL'den başlıyor.

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü!

TOKİ Denizli Karahayıt son başvuru günü başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Toplamda 154 konut satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanıyor.

Türkiye'de de faaliyet gösteren teknoloji devi iflas başvurusu yaptı

Android tabanlı cep telefonu üretiminin öncülerinden gösterilen Almanya merkezli dev teknoloji şirketi Gigaset iflas başvurusu yaptı. İşte tüm detaylar... 

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

10 adımda yapı kayıt belgesi başvurusu!

İmar barışı ile 31 Aralık 2017 tarihinden önce mevzuata aykırı yapılar kayıt altına alınıyor. Peki hangi yapı için başvurular nasıl yapılacak? İşte 10 adımda yapı kayıt belgesi başvurusu...

TOKİ 50 bin konut başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 50 bin sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Peki TOKİ 50 bin konut başvurusu nasıl yapılır, nereye yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

İmar barışı başvurusu için son gün ne zaman?

Yüzbinlerce vatandaş imar barışı başvurusu için son gün ne zaman sorusunun yanıtını arıyor. İşte imar barışı hakkında tüm detaylar...

Van'da 13 bin kişi imar başvurusu yaptı!

Kaçak yapıların kayıt altına alınması için başlatılan imar barışı uygulaması kapsamında Van'da 13 bin kişi imar barışı başvurusu yaptı.

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

İmar barışı başvurusu için son gün ne zaman?

İmar barışı kapsamında alınan Yapı Kayıt Belgesi 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı başvurusu için son gün ne zaman? 

Myrleia Antik Kenti'ne yapılan AVM için imar başvurusu!

Bursa’da Myrleia Antik Kenti üzerinde inşa edilen AVM için imar başvurusu yapıldı. Yargı süreci devam eden bölge için kamulaştırma isteniyor. 

İmar barışı başvurusu nereye yapılır?

İmar barışına başvurarak, imara aykırı yapıya, yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, imar barışı başvurusu nereye yapılır?

İmar barışı başvurusu nasıl yapılır?

İmar barışından faydalanarak yapı kayıt belgesi almak isteyenler başvurularını nereden yapabiliyor? İmar barışı başvurusu nasıl yapılır?

İmar affı başvurusu nasıl yapılır?

İmar affı ile çürük olmayan, iskânsız yapılar kayıt altına alınarak iskân verilecek. Peki, imar affı başvurusu nasıl yapılacak?

Konut kredisi başvurusu yapanların dikkat etmesi gerekenler!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredilerini kullanarak uzun vadede ve düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor. Peki Konut kredisi başvurusu yapanların dikkat etmesi gerekenler neler? diyorsanız işte yanıtı...

denizli Karahayıt başvurusu Haberi

denizli Karahayıt başvurusu

Aylık taksitlerin 534 liradan başladığı projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinde kalan bedeli 96, yüzde 15 peşinatta 108 ay vade veya yüzde 25 peşinatta kalanı 120 aya kadar vade sağlanıyor.


Ev fiyatlarının 85 bin 436 TL ile 249 bin 964 TL arasında değiştiği projede toplamda 154 konut satışa çıkarıldı.


Denizli Karahayıt TOKİ başvuruları başladı ve 30 Haziran Perşembe gününde sona eriyor. Projede peşin ödemeler 8 bin 544 TL'den başlıyor.


Satış duyurusu için