06 / 05 / 2024

Denizli Konut Projesi Evleri TOKİ

Denizli Konut Projesi Evleri TOKİ

TOKİ Denizli Konut Projesi Evleri toplam 25 bin daireden meydana geliyor. TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru tarihi ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Denizli 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bu ilçeye tam 393 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Pamukkale 2023 projesinde 393 konut yer alacak. Merakla beklenen Denizli TOKİ projesi 7 Eylül 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Denizli 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Denizli 2023 projesi detayları...

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi! Tam 439 yeni konut geliyor! 

TOKİ Denizli Pamukkale projesi için resmen Haziran 2023 müjdesi geldi... Pamukkale'ye tam 439 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu! 200 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli Bekilli projesi için yeni tarih belli oldu. 200 konutluk yeni proje için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli 2023 projesi için tarih belli oldu! 133 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Denizli 2023 projesi için tarih belli oldu... 133 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

5 soruda TOKİ Denizli Sosyal Konut Projesi 2022! Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Denizli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

TOKİ Denizli Çardak projesi 2019!

TOKİ Denizli Çardak projesi 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 187 adet konut ve 5 dükkanlı ticaret merkezi bulunuyor.

TOKİ Denizli konut projesinde arazi devir işlemleri son aşamada!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Denizli'de yapılacak 25 bin konut projesi kapsamında 52 taşınmazın devir işlemleri tamamlandığı bildirildi.

Pamukkale Sosyal Konut Projesi!

Pamukkale Sosyal Konut Projesi başvuruları bugün itibariyle son buluyor. Denizli Sosyal Konut Projesi ‘nde 250 TL ödemelerle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru formu ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Denizli konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesin işbirliği ile hayata geçirilen Sosyal Konut Projesi başvuru formu haberimizin içinde yer alıyor. TOKİ Denizli konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

Sosyal Konut Projesi Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerin iş birliği ile hayata geçiriliyor. 25 bin konuttun yer aldığı Denizli Belediyesi Konut projesi başvuruları bugün son!

Denizli Belediyesi Konut projesi başvuru!

TOKİ Denizli 25 bin Konut Projesi için başvurular devam ediyor. Denizli Belediyesi Konut projesi başvuru işlemlerini Denizli, Pamukkale ya da Merkezefendi Belediyelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Denizli Konut Projesi Evleri TOKİ Haberi

Denizli Konut Projesi Evleri TOKİ

25 bin daireden meydana gelen TOKİ Denizli Konut Projesi Evleri ‘nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor. 


TOKİ Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru tarihi kapsamında projede ön talep başlanmaya başlandı.


Denizli Belediyesi Konut Projesi başvuru formu http://www.merkezefendi.bel.tr sitesinde yer alıyor.


Denizli Konut Projesi başvuru formunu doldurmuş olan vatandaşların; ev sahibi olup olmadığına ve gelir durumuna bakılıyor. Projede başvuru şartları 2 ay sonra belirlenecek.


Merkezefendi Konut Projesi başvuruları  Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale Belediyelerinden...