09 / 05 / 2024

Denizli Mahallesi alt geçit çalışmaları

Denizli Mahallesi alt geçit çalışmaları

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli Mahallesi'nde tren hattının bulunduğu bölgede yapımına başladığı iki alt geçit inşaatı sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz çalışmayı denetledi ve bilgi aldı...

Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Abdurrahmangazi Mahallesi, Altınay ve Aslanoğlu Caddelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

İzmit Çayırköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kocaeli 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Çayırköy Mahallesi, Altıncıoğlu mevkii, 197 ada 2 parselde yer alan arsayı 11 milyon 3 bin 167 TL'ye satıyor...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Denizli Bekilli alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli alt gelir grubu projesindeki 21 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizliği Çal alt gelir grubu projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal alt gelir grubu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Denizli Çal alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çal Yukarıseyit Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020!

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura çekilişi 21 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bozkurt projesinde yer alan konutların kura çekilişi 21 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Denizli Mahallesi alt geçit çalışmaları Haberi

Denizli Mahallesi alt geçit çalışmaları


Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli Mahallesi'nde tren hattının bulunduğu bölgede yapımına başladığı iki alt geçit inşaatı sürüyor. 


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, çalışmanın yapıldığı alana giderek, çalışmayı denetledi ve bilgi aldı. 


Denizli Mahallesi'nde iki alt geçit birden yaptıklarını anlatan Zihni Aldırmaz, "Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nın devamı niteliğinde yeni açtığımız bulvarda başladığı alt geçit çalışmasında büyük mesafe kat ettik. 


Tünel tren hattına kadar geldi. Diğer tünel çalışması da sürüyor. Tren hattının altında kazık çalışmaları yapılıyor. O da Türkmenbaşı Bulvarını Denizli Mahallesi üzerinden Havaalanı Kavşağı'na bağlayacak. İki tünel tren hattı altında buluşacak ve trafiğe büyük rahatlık kazandıracak. Adana'ya hayırlı olsun" dedi. 


Denizli ve çevredeki mahallelerin çehresini değiştirecek, trafik sorununa büyük çözüm getirecek iki tünel inşaatının bir an önce tamamlanması için gece gündüz çalışıldığını belirten Zihni...