09 / 05 / 2024

denizli restore

denizli restore

Denizli Büyükşehir Belediyesi restore ettiği tarihi yapıların yaşayan mekanlar olması için vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Denizli'deki 800 yıllık tarihi çarşı restore ediliyor!

Denizli'de 800 yıllık geçmişe sahip olan Kaleiçi Çarşısı, turizme kazandırılmak amacıyla aslına uygun olarak restore edilecek. 

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Denizli'deki 591 yıllık Sultan 2. Murat Camisi restore ediliyor!

Denizli'de yer alan Sultan 2. Murat Camisi'nin restorasyon çalışmalarının 2021 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Denizli'deki Atatürk Konağı restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 700 yıllık Germiyanoğulları Hamamı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli ziyaretinde konakladığı ev için yürüttüğü restore çalışmalarında sona geldi. 

Denizli'deki tarihi yapı restore ediliyor!

Denizli’nin tarihine tanıklık etmiş binaları yeniden şehre kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte eşine az rastlanan bir yapıyı daha yenileyecek.

Denizli'deki tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli'nin tarihi değerlerini restore ederek şehre yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar onlarca tarihi yapıyı restore etti.

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

Denizli'deki Mavi Konak restore edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yok olmaya yüz tutan Çivril ilçesindeki Mavi Konak’ı restore etti.

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi restore edildi!

Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni de restore etti.

Denizli Tarakçı Evi restore edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.

Denizli'deki 1600 yıllık Batı Tiyatrosu restore edilecek!

Pamukkale travertenleri manzarasına sahip 1600 yıllık Batı Tiyatrosu restore edilecek. Restorasyon Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılacak...

Denizli'nin tarihi binaları restore ediliyor!

Denizli'nin yıkılmaya yüz tutmuş çok sayıda tarihi binasını yok olmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yaptığı restorasyon çalışmalarına ilçelerde de devam ediyor.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

denizli restore Haberi

denizli restore

Denizli Büyükşehir Belediyesi restore ettiği tarihi yapıların yaşayan mekanlar olması için vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce restorasyonunu tamamladığı tarihi Necip Ökten Evi’ni kurs merkezine dönüştürerek vatandaşların hizmetine sundu.


Denizli Büyükşehir Belediyesi restore ettiği tarihi yapıların yaşayan mekanlar olması için vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce restorasyonunu tamamladığı tarihi Necip Ökten Evi’ni kurs merkezine dönüştürerek vatandaşların hizmetine sundu.


Denizli Büyükşehir Belediyesi, restore ettiği tarihi yapıların yaşayan mekanlar haline dönüşmesi için vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce restorasyonunu tamamladığı tarihi Necip Ökten Evi’ni kurs merkezlerine dönüştürdü. Bugüne kadar Külahçıoğlu Un Fabrikası, İbrahim Çallı Sanat Evi, Konyalıoğlu Konağı, Balcı Evi, Sürücü Evi,...