04 / 05 / 2024

Denizli Salihağa treni

Denizli Salihağa treni

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Salihağa Mahallesi'nde bulunan tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruları Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yanıtlayacak..

TOKİ Denizli Beyağaç 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Beyağaç sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Beyağaç’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Beyağaç’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Beyağaç’da sosyal konut projesi...

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ Denizli Bekilli'de 119 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli Bekilli'de toplam 119 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Denizli'de 94 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Baklan projesi kapsamında 94 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Denizli Baklan'da 94 yeni konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli Baklan'da 94 yeni konut inşa edecek.

Naci Görür'den Denizli depremi açıklaması: Aktif fayların üzerinde oldu!

Denizli'de bu sabah yaşanan 4.1'lik deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Naci Görür depremin ciddi aktif fayların üzerinde bulunduğunu belirtti.

Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları mecliste!

2020 yılında Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sancar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli kiralık şehre döndü!

Türkiye’nin önemli tekstil ve sanayi şehri Denizli kan ağlıyor. Şehrin her yerinde çok sayıda esnaf koronavirüsü süreciyle beraber kepenk kapattı. Camekanlara ‘Kiralık’ tabelaları asıldı.

Çözüm Tasarruf 35'inci şubesini Denizli'de açtı!

Şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam eden Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

TOKİ'den Denizli Honaz'a 214 yeni konut!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Denizli Salihağa treni Haberi

Denizli Salihağa treni


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Salihağa Mahallesi'nde bulunan tren istasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Basmacı önergesinde "Denizli ili Merkez Efendi İlçesi Salihağa Mahallesinde geçmiş yıllarda hizmet yıllarda hizmet veren tren istasyonu, artık tren durmadığı için harap olmuş haldedir. Burada bulunan binalar komple kullanılmaz hale gelmiştir. Ancak bu binaların milletimize bir maliyeti söz konusudur." diyerek 2 soru sordu.


Basmacı'nın soruları

Soru 1- Salihağa tren istasyonunda bulunan binaları restore ettirme ve mahalleye kazandırma planınız var mıdır? Var ise ne kadar sürede yapılması düşünülmektedir? Toplam maliyeti ne olacaktır?


Soru 2- Türkiye genelinde bu şekilde atıl kalmış ve kullanılmamakta olan binaları ne yapmayı...