19 / 05 / 2024

denizli yurt denetimi

denizli yurt denetimi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yurt yetersizliğinden yakınan milletvekillerini yanıtlarken, ' Denizli’ de şahit olduk, öğrenci yurtlarının yetersizliği beraberinde de çeşitli sıkıntılar da doğuruyor ' dedi...

Denizli'de deprem riskine karşı iş yerlerinde kolon denetimi!

Denizli Merkezefendi Belediyesi, İzmir’de meydana gelen depremde yıkılan binaların zemin katlarında kolonların kesildiği iddiası üzerine ilçedeki market ve oyun salonu gibi iş yerlerinde yapıların taşıyıcı sistemlerini denetledi.

Cottonbox yurt dışında 100 mağazaya ulaşacak!

Yaklaşık 40 yıl önce Denizli'de kurulan Sümaş Tekstil, fason üretimi bırakıp markalaşma yoluna gitti. 'Cottonbox' markasıyla 32 ülkeye ihracat yapan ve halen altı ülkede 25 mağazası bulunan şirket, orta vadede yurt dışında 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

TOKİ'den Denizli Çivril'e 400 kişilik yurt!

Denizli İli Çivril İlçesi 400 Kişilik Yurt Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bodrum Denizcilik MYO'nun yurt ihtiyacı TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Bodrum Denizcilik MYO öğrencilerinin yurt ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a iletti..

Denizli'ye 4 yeni yurt inşa edilecek!

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu'nun girişimleri sonucu Denizli'ye toplam kapasitesi 700 kişi olan 4 adet ortaöğrenim yurdu yapılacak.

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta 58 okul ve 17 yurt kapatıldı!

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 58 özel okul, 17 yurt, 76 dernek, 1 vakıf, 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Denizli'nin 3 ilçesine kız öğrenci yurdu yapılıyor!

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca Denizli'nin Acıpayam, Çameli ve Çivril ilçelerinde, ortaöğretimdeki kız öğrencilerinin barınmaları için yaptırılan yurt binası inşaatına başlandı. Vali Şükrü Kocatepe, Acıpayam'a giderek inceleme yaptı; bilgi aldı.

Denizli Tavas Belediye İş Merkezi yurt oluyor!

Denizli Tavas'ta yurt ihtiyacını karşılamak amacıyla bulunan 5 katlı Tavas Belediye İş hanında binada incelemelerde bulunuldu. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Eğitime yönelik yatırımlar devam ediyor'' dedi.

TOKİ Denizli Çivril 400 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

Denizli Çivril 400 Kişilik Yurt Binaları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Denizli Çivril TOKİ 400 kişilik yurt yapım işi ihalesi yarın!

Denizli Çivril 400 Kişilik Yurt Binaları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Denizli Çivril 400 kişilik yurt yapım işi ihalesi 10 Ekim'de!

Denizli Çivril 400 Kişilik Yurt Binaları İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Denizli'de yurt yapım işi ihalesi bugün!

Denizli 1000 Kişilik (1080 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek.

TOKİ Denizli'de yurt yapım işi ihalesi yarın!

Denizli 1000 Kişilik (1080 Kişi Kapasiteli) Yurt Binası ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek.

denizli yurt denetimi Haberi

denizli yurt denetimi

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, yurt yetersizliğinden yakınan milletvekillerini yanıtlarken, “Denizli’de şahit olduk, yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Kız-erkek öğrenciler aynı evde kalıyor, bu yapımıza ters. Vali Beye bunun talimatını verdik, bir şekilde denetimi yapılacak” dediği öne sürüldü. Başbakanlık kaynakları ise Başbakan Erdoğan'ın yurt sıkıntısına dikkat çektiğini, valiye verilen talimatın evlere denetimle ilgili değil, yurt sorunuyla ilgili olduğunu bildirdi.


Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, yurt yetersizliğinden yakınan milletvekillerini yanıtlarken, “Denizli’de şahit olduk, yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Kız-erkek öğrenciler aynı evde kalıyor, bu yapımıza ters. Vali Beye bunun talimatını verdik, bir şekilde denetimi yapılacak” dediği öne sürüldü.


Başbakanlık kaynakları ise Başbakan Erdoğan’ın yurt sıkıntısına vurgu yaparak, öğrencilerin aynı evlerde erkekli kızlı yaşamak zorunda kaldıklarını ifade ettiğini, ancak evlere denetimle ilgili bir konudan bahsetmediğini...