21 / 05 / 2024

Denizlide daire bağışı

Denizlide daire bağışı

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

TÜİK 99 bin TL maaş ile personel alımına başladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Yazılım Daire Başkanlığı ve Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak çalışıp istihdam edilmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını bildirdi.

Çiftçilere yeni destekler geliyor! Başvurular başladı! Bu parayı hemen alın!

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olarak faaliyet yürüten Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından 81 ilde yürütülen "Uzman Eller Projeleri" için başvurular başladı.

Aile Bakanlığı Mart 2023 müjdelerini peş peşe verdi! Anne babalar e-devlet'ten hemen başvurup 3 bin 90 TL'yi kapın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen sosyal yardım ödemeleri hız kesmeden devam edecek. Peki çocuklu aileler için yapılacak ödemeler ne kadar? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

Bina güçlendirme kaç para? İşte daire başı ödenecek fiyatlar!

‘Asrın felaketi’ denilen büyük depremlerin ardından Türkiye’nin birçok ilinde riskli yapılar için gündeme gelen güçlendirmeyle ilgili fiyatlar açıklandı. Peki binasına güçlendirme yapmak isteyen vatandaşlar daire başına kaç para ödeyecek? İşte o rakam…

İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Apartman ve site aidatlarına yönelik 2022 yılına ait veriler yayımlandı. Rapora göre apartman ve site aidatları 2022'de, bir önceki yıla kıyasla yüzde 83 arttı. İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alıyor! İlan yayımlandı! Bu şartları taşıyan herkes başvuru yapabilir!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Sözleşmeli personel alacağına dair bir duyuruda bulundu. Yayımlanan ilana göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğ

TOKİ'den kura duyurusu! İlleri peş peşe açıkladılar! Başlıyor...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Sosyal Konut projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. İşte detaylar...

34 bin 464 TL maaşla çalışacak personeller aranıyor! İşte başvuru şartları...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Veri ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 14 (on dört) sözleşmeli bilişim personeli alınacağı açıklandı. Başvuru yapacak olan adaylardan en az 70 KPSS puan isteniyor. İşte tüm detaylar..

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Alpkökin: İstanbul'da durdurulmuş bir metro hattı yok!

İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin İstanbul'daki raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Denizlide daire bağışı Haberi

Denizlide daire bağışı

Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek binanın devrine ait imza protokol imza töreni Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Hayırsever İşadamı Merter Söylemez babası Ali Söylemez ve annesi Hülya Söylemez ile Söylemez Mimarlık San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları katıldı. 

Hayırsever İşadamı Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi Lal Rezidans A Blok'ta bulunan 245 metrekarelik alanı, yıllarca sağlık alanında hizmet verdikten sonra emekli olan babası Ali Söylemez"in ismini taşıyacak olan Aile Sağlığı Merkezi'ne 49 yıllığına bedelsiz olarak bağışladı. 


Törende konuşan Vali Şükrü Kocatepe "Söylemez ailesi olarak Ali Söylemez, eşi Hülya Söylemez ve oğulları Merter Söylemez Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılmak üzere mülkleri olan 245 metrekare büyüklüğünde ki bir dairesini...