07 / 05 / 2024

denizlinin 121 projesi

denizlinin 121 projesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğının Kahramanmaraş projesi için son dakika müjdesi geldi. TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için start verdi! O ilçeye 121 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Çağlayancerit projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

10 soruda Evora İzmir projesi!

1.090 konut, 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli otelden oluşan Evora İzmir projesi, Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile hayata geçiriliyor. İşte 10 soruda Evora İzmir projesi...

Cazibe Merkezleri Programı'na 121 başvuru yapıldı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi̇ Cazi̇be Merkezleri̇ Programı, Yatırım ve Destek Hamlesi projesi kapsamında toplam 121 ön kayıt başvurusu alındı. Bölgede yatırımın artırılması, işsizlik sorunun çözülmesi planlanıyor.

Sürdürülebilir Şehirler Projesi için 121,2 milyon avro kredi!

Dünya Bankası'ndan, Hazine geri ödeme garantisi altında, İller Bankası AŞ'ye "Sürdürülebilir Şehirler Projesi" için 121,2 milyon avro tutarında kredi sağlandığı bildirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 121 projesi mecliste konu oldu!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması öngörülen 121 adet projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Denizli'nin 121 projesine muhtarlardan tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi bir yılda tamamlanacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 projeden oluşan 2016-2017 Eylem Planı vatandaşlardan tam not aldı. Denizli'nin trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi plana damgasını vurdu.

Ede Tower İncek projesi!

Ede Tower İncek projesi 25 Mayıs'ta satışa sunuluyor. Ankara'da yükselen Ede Tower İncek projesinde teslimler 2015 yılının Kasım ayında yapılıyor. Projede 121 daire bulunuyor...

Sur Yapı İzmir Projesi merakla bekleniyor!

İzmir Bayraklı 'da Sur Yapı imzasıyla inşa edilecek olan Sur Yapı İzmir Projesi 121 bin metrekare alan üzerinde yükselecek, projede alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak...

denizlinin 121 projesi Haberi

denizlinin 121 projesi


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Projesi’nden oluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı’nı muhtarlarla paylaştı. Denizli ve ilçelerindeki tüm muhtarların bulunduğu tanıtım toplantısına ayrıca muhtar azaları ile ilçe belediye başkanları da katıldı. Anemon Otel’de düzenlenen toplantılar 121 Dev Projenin anlatıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı tanıtım filmi gösterimi ile başladı.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından hızla hayata geçirdikleri ve hayati önem taşıyan itfaiye, içme suyu, cenaze gibi hizmetlerden bahsetti. Başkan Zolan, “Çok şükür uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz büyükşehire iki yıl önce kavuştuk. İki yıl boyunca hem merkezde hem de diğer ilçelerde yapılanma noktasında gayret gösterdik. Büyükşehir de artık sadece merkezde değil tüm ilçelerde hizmet eder hale geldi” dedi.


“Yol arkadaşlarım”


İki yıl...