06 / 05 / 2024

dentgroup ataşehir şube

dentgroup ataşehir şube

Butik hizmet anlayışıyla hayata geçirilen Dentgroup, İstanbul Ataşehir'de şube açtı...

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Graniter İnşaat Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Graniter İnşaat Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Turgah Günhan Şube Müdürlüğü'nde 101 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, G 77 Sokak'ta kuruldu.

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi açıldı!

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ataşehir Şubesi, Muharrem Şükrü Deste Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ataşehir'de açıldı.

Hay Grup Otomotiv İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Hay Grup Otomotiv İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir Şubesi 2 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Erçin Bildirici Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alper Mirmahmutoğulları Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Novada AVM, Ataşehir'de kuruldu.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Celal Erdoğan Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Pizza Bafetto Ataşehir'de şube açtı!

Gerçek İtalyan pizzasını çok iyi fiyata sunan ve “Çok iyi pizza, çok iyi fiyat” sloganıyla gurme İtalyan pizzasına yeni bir boyut kazandıran Bafetto, yeni şubesini Ataşehir’de açtı...

Hacıdan Ataşehir Ağaoğlu My Clup'te şube açtı!

Hacıdan İstanbul Ataşehir'de yer alan Ağaoğlu My Clup'te yeni şubesini hizmete açtı...

Dentgroup Ataşehir'de şube açtı!

Butik hizmet anlayışıyla hayata geçirilen Dentgroup, İstanbul Ataşehir'de şube açtı...

Ataşehir Anadolu Ulu Camii'nin inşasına başlandı!

Başbakan'ın 'Anadolu Yakası'nda yükselecek' dediği caminin adı Ataşehir Anadolu Ulu Cami olacak. İnşaatın bir buçuk yılda bitmesi bekleniyor. Ataşehir'de yapılan cami, altı ayaklı ve altı yarım kubbeli olarak tasarlandı

Ataşehir Deluxia Suites'te 170 bin 800 TL!

Ataşehir’de Teknik Yapı tarafından inşa edilen Deluxia projesinin Deluxia Suites bölümünde 36-39 metrekare stüdyo dairelerin fiyatları 170 bin 800 TL ile 196 bin 200 TL arasında değişiyor

dentgroup ataşehir şube Haberi

dentgroup ataşehir şube
Daha önce Bağdat Caddesi ve Göztepe'de şube açan Dentgroup, 2006 yılından beri faaliyet gösteriyor. Butik hizmet anlayışıyla hayata geçirilen Dentgroup yeni şubesini İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de hizmete açtı. Firma bir sonraki şubesini Maslak'ta...