10 / 05 / 2024

Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Firüzköy Mahallesi'nde bulunan 2.471 metrekareklik arsanın özelleştirilmesi ihalesine Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nden 300 bin TL teklif geldi.

Janserey Yapı Malzemeleri Hırdavat Kimya Plastik Ve Deri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janserey Yapı Malzemeleri Hırdavat Kimya Plastik Ve Deri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özden Gökmenoğlu tarafından kuruldu.

ÖİB Avcılar arsası 300 bin TL'ye satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Avcılar ilçesine bağlı Firüzköy Mahallesi'nde bulunan 2.471 metrekareklik arsanın özelleştirilmesi ihalesine Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nden 300 bin TL teklif geldi.

İzmir Menemen'de 1 milyon 58 bin TL'ye icradan satılık deri fabrikası!

İzmir İli Menemen İlçesi'nde yer alan 3,760,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan deri fabrikası Menemen İcra Dairesi tarafından 24 Kasım 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Pimaş Plastik yönetim kurulu üye değişikliğini yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. yönetim kurulu üye değişikliğini yayınladı.

Fransa'da plastik yasağı 2016'da başlıyor!

Fransa parlamentosundan geçen yasayla ülkede plastik kullanımı tamamen kalkacak. 2016' dan itibaren plastik poşet, 2020' den itibaren de plastik tabak, çatal, kaşık, bıçak kullanımı yasaklanacak...

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi açıldı!

B-Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Teknokent Şubesi, Mehmet Celal Gökçen Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor!

Tempol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Elektrik ve Plastik Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fazlı Özbay tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül'de kuruldu.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Optimum Zemin Mühendislik Emlak Danışmanlık Deri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Zemin Mühendislik Emlak Danışmanlık Deri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Güneri, Saim Mumcu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de kuruldu.

Plastik sektörü 2013'te 5.6 milyar dolarlık ihracat yaptı!

Plastik sektörü, 2013 yılında mamul üretimini yüzde 17 oranında artırıp, ihracatta ise değer bazında yüzde 12'lik artış yakaladı. Plastik sektörü 2013'te 5.6 milyar dolarlık ihracat yaptı...

Yeşilköy'de Bezmen ailesinin yalısı olan Yalı Yeşilköy'e Depar Yapı imzası!

Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, “Yeşilköy gibi özel bir semtin en güzel caddesindeki binamızda lüksü her alanda kullandık. Burada bir yalı dairesinde oturmak ayrıcalıklı bir hayat sunar” dedi.

Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR


Tarih         : 4/5/2015

Karar No  : 2015/ÖİB-K-30


Konu         : Taşınmaz özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (İdare)’nca;


Özelleştirme kapsam ve programında bulunan tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş)’nin 17/4/2015 tarih ve 8708 sayılı yazısına istinaden,


1. İdare’ce, 4046 sayılı Kanun’un 4’üncü maddesinin son fıkrasına istinaden verilen satış yetkisi kapsamında, Kuruluş tarafından yapılan ihale sonucunda, İhale Komisyonunca; “İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5973 no.lu parseldeki 2.471,00 m² yüzölçümlü taşınmazın, Kuruluşumuza ait 111/2471 oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinde; 300.000.- (Üçyüzbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Depar Deri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, geçici teminatının Kuruluş...