22 / 07 / 2024

depolama imarlı arsalar

depolama imarlı arsalar

Lojistik depolama alanında dünyanın en büyük şirketi Prologis Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Logiturc, Tuzla'da 250 dönüm üzerinde lojistik park yapacak. Fransız Concerto'nun yanı sıra İngiliz, Hollandalı ve Almanlar arsa arıyor. Yerli ve yabancıl

İki şehirde satılık imarlı arsalar! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Kocaeli ve Muş'ta yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırıkkale ve Bursa'da satılık imarlı arsalar!

Kırıkkale ve Bursa'da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 ve 18 Temmuz'da yapılacak.

Ankara ve bir şehirde daha konut imarlı arsa fırsatı!

Ankara ve Kayseri'de yer alan konut alanı imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeler iki şehirde 117 bin TL’den başlayan fiyatlarla toplam 16 arsa satıyor

Kırklareli ve Nevşehir’de belediyelere ait toplam 16 arazi satışa çıkarıldı. Konut imarlı arsaların satış ihaleleri 16 ve 18 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

İki şehirde satılık 9 arsa! Ticaret, turizm ve konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Adapazarı ve Edirne'de yer alan dokuz adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar ticaret, turizm ve konut imarlı olarak belirtildi.

İki ilde taksitle arsa fırsatı! İmarlı arsalar 6 ve 24 taksitle satılacak!

Konya ve Samsun'da yer alan iki adet arsa taksitle satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan ve arsa sahibi olmak isteyenler tarafından da merakla beklenen o ihale ilanları...

TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...

İki şehirdeki bir konut ve 5 arsa satışa çıkarıldı! Bu tarihlere dikkat!

Denizli Çal'da yer alan konut ve ticaret imarlı arsaların satış bedelleri 45 bin TL ile 263 bin TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri de 4 bin 500 TL ile 26 bin 300 TL arasında değişiyor.

İki ilde satılık imarlı arsa! İmarlı arsa arayanlar Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Isparta'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Konya Selçuklu ve Antalya Alanya'da yer alan imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Konut sektöründe yeni imarlı arsalar kullanıma açılmalı, kredilerde faiz ve vadeler iyileştirilmeli! 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve hareketlenme için önerilerini paylaştı. 

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

depolama imarlı arsalar Haberi

depolama imarlı arsalar


Son dönemlerde, konut alışveriş merkezi ve ofis dışında ismini sıkça duyduğumuz gayrimenkul yatırımlarından biri de lojistik depolama alanları. Geçen haftalarda en son, Türkiye pazarlarına giren Avustralya'nın en büyük endüstriyel gayrimenkul yatırım fonu Goodman örneğinde gördüğümüz gibi yabancı yatırımcıların da bu alana ilgisi bir hayli fazla. Çünkü Türkiye, hızla gelişen lojistik sektörü ve lojistik depolama alanında arz açığının çok fazla olması nedeniyle yerlilerin yanı sıra yabancı yatırımcılar için de cazip pazarlar arasında bulunuyor.


Depolama alanlarına talebin artmasıyla birlikte bu tür yapılabileceği sanayi imarlı arsaların sayısı da hızla yükselmiş durumda. Öyle ki CB Richard Ellis Genel Müdür Yardımcısı Önder Akpınar, son bir yılda depolamaya uygun arsaların m2...