14 / 05 / 2024

deprem Endonezya

deprem Endonezya

Endonezya'nın doğusunda 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Maluku eyaletindeki Saumlaki kentinin 343 kilometre kuzeybatısı olan depremin 9 kilometre derinlikte kaydedildiğini belirtti.

Endonezya açıklarında 6,5 büyüklüğünde deprem oldu!

Endonezya'nın doğu sahili açıklarında 6,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Doğu Timor'da da hissedilen deprem, hasar ve yaralanmalara yol açmadı. Depremin merkez üssünün Ambon kentinin 425 kilometre güneyi olduğu bildirildi...

Son Dakika! 6,1 büyüklüğünde deprem

Endonezya'nın güney bölgelerinden biri olan Doğu Nusa Tenggara eyaletinde, 6,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Endonezya'da 7,1 şiddetinde deprem oldu!

Endonezya'nın Bali Denizi açıklarında 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte bütün ayrıntılar...

Dünya, Türkiye için seferber! Hangi ülkeler deprem sonrası yardım gönderdi?

Türkiye, tarihinin en büyük deprem felaketi ile mücadele ederken Amerika Birleşik Devletleri’nden Endonezya'ya kadar birçok ülkenin kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri yardım çalışmalarına devam ediyor.

Endonezya'da 415 yapı zarar gördü!

Endonezya'nın Batı Sulawesi eyaletinin Majene bölgesinde dün yaşanan deprem sonucunda 415 yapının zarar gördüğü kaydedilerek, yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Endonezya'da 5,6 büyüklüğündeki depremde bazı binalar hasar gördü!

Endonezya'nın Kuzey Sumatra eyaletinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki deprem bazı binalara hasar verdi...

Endonezya'daki dev toplu konut tsunamiden çöktü!

28 Eylül'de yaşanan 7,5 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunami Endonezya'da devlet tarafından inşa edilen toplu konut sitesini vurdu. Sitede bin fazla kişinin enkaz altında kalmış olabileceği açıklandı.

Endonezya'da 6.9 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın Batı Papua bölgesi açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin kıyıya 24 kilometre mesafede meydana geldiği belirtildi.

Endonezya'da 6,4 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın batısında meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki deprem bölgede paniğe sebep oldu. Yetkililer şu ana kadar herhangi bir yaralanma ya da hasar raporu veya tsunami uyarısı olmadığını söyledi.

Endonezya'da 7 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın güneyinde 7 büyüklüğünde büyük bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Flores denizi olduğu açıklanırken, depremin derinliğinin, denizin yüzeyinden 547 kilometre dipte olduğu belirtildi.

Endonezya'da 6.6 büyüklüğünde deprem!

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi 'nden yapılan açıklamada, merkez üssü Endonezya'nın Halmahera adasındaki Tobelo kentinin 157 kilometre batısı olan depremin, 55 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Endonezya'da 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'nın doğusunda 6,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi’nden yapılan açıklamada, merkez üssü Halmahera adasındaki Tobelo kentinin 157 kilometre batısı olan depremin, 55 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Endonezya'da 7 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın doğusunda 7 şiddetinde deprem meydana geldi. Endonezya'daki Ternate adası ve Maluca adalarının 150 kilometre kuzeybatısındaki denizde meydana gelen depremin yerin 65 kilometre derinliğinde olduğu açıklandı.

Endonezya'da 7.3 büyüklüğünde deprem!

Endonezya'nın doğusunda 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya Meteoroloji Ajansı, depremin yerel saatle 09.31'de Maluku takım adaları açıklarında, denizin 46 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

deprem Endonezya Haberi

deprem Endonezya


ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Maluku eyaletindeki Saumlaki kentinin 343 kilometre kuzeybatısı olan depremin 9 kilometre derinlikte kaydedildiğini belirtti. 


Endonezya Sismoloji Ajansı ise depremin büyüklüğünü 6,7 olarak açıkladı. 


Can ya da mal kaybına yol açmayan depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı. 


"Pasifik ateş çemberi" deprem ve volkan kuşağında yer alan Endonezya'da 26 Aralık 2004'te meydana gelen 9,1 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunamide 230 bin kişi yaşamını...