28 / 08 / 2024

deprem istasyonu kuruldu

deprem istasyonu kuruldu

Büyükçekmece'nin 3 farklı mahallesine deprem istasyonu kuruldu...

Depiz Deprem İzolatör İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Depiz Deprem İzolatör İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Oymak tarafından kuruldu.

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi kuruldu!

Anka Deprem Mühendisliği Limited Şirketi Pendik'te Ömer Fatih Sak tarafından kuruldu.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

AFAD: Deprem bölgesine 140 bin 838 konteyner kuruldu!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlar konteyner kentlerde misafir ediliyor. Bu kapsamda AFAD 140 bin 838 konteyner kuruldu bilgisini verdi.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Türkiye'deki konutların yüzde 59.80'i deprem sigortalı!

Türkiye'de DASK'ın kurulduğu Eylül 2000'den bu yana meydana gelen depremler sonrasında hasar sahiplerine 1 milyar 128 milyon lira ödeme yapıldı. Deprem ülkesi olan Türkiye'de konutların yüzde 59.80'i deprem sigortalı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Çiğli'de Deprem ve Zemin birimi kuruldu: Kentin yapı envanteri hazırlanacak!

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

Denizli'de deprem komisyonu kuruldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, başta deprem olmak üzere, Denizli'nin doğal afetlerden korunması için  Deprem ve Doğal Afet Komisyonu'nu kurdu. 

TBMM'de önlemler için Deprem Araştırma Komisyonu kuruldu!

TBMM'de 5 partinin ortak kararıyla depremlerin zararını en aza indirgeyecek tedbirlerin saptanması için araştırma komisyonu kuruldu. İzmir'deki arama-kurtarma çalışmaları ise tamamlandı. 

Süleyman Soylu: Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet Riskini Azaltma ve Deprem Toplantısı"nda açıklamalarda bulundu.  Süleyman Soylu, "Deprem gözlem istasyonu sayımız 1100'ü buldu" dedi...

ABB'de Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı ile 5 şube müdürlüğü kurulması kararlaştırıldı...

Ere Deprem Araştırma ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ere Deprem Araştırma ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Şinasi Çolak ve Mustafa Erdik ortaklığında kuruldu.

deprem istasyonu kuruldu Haberi

deprem istasyonu kuruldu
Marmara Bölgesi genelinde 40 farklı noktaya kurulacak deprem istasyonlarından üçü Büyükçekmece'ye yerleştirildi. İstasyonlar Büyükçekmece'nin Yenimahalle, Celaliye ve Batıköy mahallelerine...