28 / 04 / 2024

deprem mi oldu

deprem mi oldu

Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Peki bu depremin beklenen büyük İstanbul depremi ile bağlantısı var mı? İşte uzamanlardan ilk değerlendirme....

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Çin'de 5 büyüklüğünde deprem!

Çin' in güneybatısındaki Sıçuan eyaletinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çin Deprem Ağları Merkezi, sarsıntının merkez üssünü eyaletin Lışan kentinin Cinhoukı bölgesi olarak bildirdi.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.00'de, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

İzmir'de 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, merkez üssü Menderes ilçesi olan saat 06.32'de 4,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Panama açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem!

Orta Amerika ülkelerinden Panama açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin Büyük Okyanus'un 33 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı. Meydana gelen depremde ölen ya da yaralanan olmadı.

Ege'de 2 dakika arayla 2 deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerinden alınan bilgiye göre İzmir'in Bergama ilçesi açıklarında 3,4 ve 3,2 büyüklüğünde ardı ardına iki deprem meydana geldi

Mersin'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi’nden alınan bilgiye göre saat 00.16’da merkez üssü Mersin Toroslar ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yeni Zelanda’da 6 büyüklüğünde deprem!

Merkezi Güney Adası’ndaki Methven kasabası yakınları olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.2011 yılında meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremde 185 kişi hayatını kaybetmişti.

İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem!

İran'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, 5.2 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin de Boşkan kasabası olduğunu açıkladı.

Ege Denizi'nde 7 saatte 37 deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi verilerinden derlenen bilgiye göre, saat 10.36'da yerin 7,83 kilometre derinliğinde 4,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.35'te, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Endonezya'da 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Endonezya'da 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Endonezya Meteoroloji Ajansı, depremin yerel saatle 09.31'de Maluku takım adaları açıklarında, denizin 46 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasından edinilen bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı, 51,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Bodrum'da yılbaşından bu yana 1078 deprem oldu!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, Prof. Dr. Berkan Ecevitoğlu, Marmaris ile Bodrum arasındaki bölgede karadan ve denizden 2015 Mayısında başlatılacak ’Bozburun-Bodrum Deprem Fay Hatları Araştırması Projesi’ hakkında bilgi verdi.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki yükselişi resmen açıkladı. Türkiye’de ev almak hayal mi oldu!

Konut fiyatlarıyla ilgili, OECD’nin 2000 yılının ilk çeyreği ile 2023 yılı ikinci çeyreğini kapsayan dönemlerdeki yıllık yükseliş grafiğini X sosyal medya hesabından paylaşan ekonomist Şenol Babuşcu, Türkiye’nin açık ara birinci olduğunu belirtti.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

Japon Uzman Moriwaki'den İzmir için deprem uyarısı: '6,5 büyüklüğünde deprem bekliyoruz'

Joshinori Moriwaki adlı Japon deprem uzmanı, İzmir için ciddi bir deprem tehlikesi olduğu konusunda bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...

ÖTV’siz telefon satış tarihi belli mi oldu? İşte Model model, marka marka 9500 TL altı vergisiz telefon ve bilgisayar...

Milyonlarca kişiyi kapsayan vergisiz telefon ve bilgisayar konusun gündemde sorgulanmaya devam ediyor. Peki, ÖTV’siz telefon satış tarihi belli mi oldu? İşte detaylar...

Hangi ilde deprem oldu? İşte son depremler! Acil bakın!

Hangi ilde deprem oldu? Az önce deprem mi oldu sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte AFAD son depremler listesi...

SON DAKİKA! Deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu; Kahramanmaraş'ta bir deprem daha oldu. İşte detaylar...

Ek MTV iptal mi oldu? Ek MTV için Anayasa Mahkemesi kararı

Ek MTV'nin kaldırılıp kaldırılmadığı konusu araç sahipleri arasında büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. Son zamanlarda "Ek MTV iptal mi?" sorusu öne çıkıyor. MTV'nin 3. taksit ödemelerinin son tarihi olarak 6 Eylül belirlenmiş olup 2023 yılı için Motorlu Taşıtlar Vergisi iki defa ödenecek.

SON DAKİKA! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Malatya bir süredir depremlerle sarsılıyor. Son olarak Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı bilgilere göre; 19:47'de yeni bir deprem daha oldu. İşte detaylar...

Az önce deprem mi oldu? Bugün hangi illerde sarsıntı oldu? İşte son dakika AFAD deprem listesi

Türkiye'de meydana gelen ve 11 kenti etkileyen deprem felaketinden sonra, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Hatay deprem ile sallanmaya devam ediyor. Peki, bugün hangi illerde deprem oldu? İşte detaylar...

Araç sahipleri acil baksın! MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman yapılacak? Ek MTV iptal mi oldu? 

Son dönemlerde sosyal medyada sıkça dolaşmaya başlayan ''Ek MTV iptal oldu'' konusu kafaları karıştırdı. Peki gerçekten ek MTV iptal mi oldu? MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman? 

Son dakika AFAD duyurdu: Malatya'da bir deprem daha oldu

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde deprem oldu. Saat 22:30'da gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

DEPREM OLDU: Son dakika... Az önce deprem mi oldu? Hemen buraya bakın! En son nerede deprem oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, 31 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye'de 5'ten büyük 2 deprem meydana geldi. Bunlardan ilki, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 4,7 büyüklüğünde gerçekleşti. İkinci deprem ise, Muğla'nın Kuşadası ilçesinde 4,1 büyüklüğünde oldu.

SON DAKİKA: Son 1 saatte 13 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine dayanılarak düzenli olarak güncelleniyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde on üç deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

deprem mi oldu Haberi

deprem mi oldu

Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem büyük bir paniğe neden oldu. Peki bu depremin beklenen büyük İstanbul depremi ile bağlantısı var mı? Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, tüm merak edilen soruları dün de deprem uyarısında bulunan İTÜ Öğretim üyeleri Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ve İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz cevaplandırdı. 

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan:

"99 Gölcük depremiyle kırık ikiye bölündü. Bunlardan bir tanesi Çınarcık çukurunun bulunduğu kesimden; onun kuzeyinden İstanbul Avcılar'a yöneldi. Bu İstanbul'a doğru giden kırıktı, ondan ötesini kıramadı. Çünkü yerin altından 2 km magma yükselimi vardı. Yer kabuğunun kırılganlığını düşürdüğü için beklenen İstanbul depremini yapamadı.

Bunun dışında diğer konu ise Gölcük'ten başlayıp 180 km kırarak gitti....