02 / 05 / 2024

Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre hizmet binası açıldımı

Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre hizmet binası açıldımı

Konya’nın Derbent ilçesinde, devlet vatandaş işbirliği ile yapılan Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre Hizmet binası düzenlenen törenle ilçe halkının hizmetine açıldı.

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde inşaat çalışmaları başlayan İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskilip Belediyesi, toplum sağlığı merkezi binasının inşaatına başladı.

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaatı sürüyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapım çalışmaları devam eden Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Manisa Turgutlu'ya yeni sağlık merkezi!

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti

Manisa Turgutlu'ya aile ve toplum sağlığı merkezi!

Bir hayır sever vatandaşımızca Turgutluya hediye edilen Aile ve Toplum sağlığı merkezinde teslim öncesi incelemelerde bulundu.

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamam!

Nizip Devlet Hastanesi tarafından projeleri hazırlanan, arsası ise Nizip Belediyesi tarafından Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilen hayırsever Maruf Marufoğlu tarafından yaptırılan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlandı.

Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre hizmet binası açıldımı Haberi

Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre hizmet binası açıldımı

Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Derbent Belediyesi ve Derbentli hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan hizmet binasının açılışına, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Ünal, Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Hüyük Kaymakamı Bayram Türker, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Halk Sağlığı Müdürü Hasan Öznavruz, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, şube müdürleri,ilçede görev yapan daire ve kurum amirleri, sağlık camiası mensupları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, “Şu anda bitmiş, hizmete hazır, donanımıyla, içerisindeki çok değerli sağlık çalışanlarıyla bir entegre hastanemizin önündeyiz” dedi. Süreçte çok büyük güçlükler ve zorluklar önlerine çıkmasına rağmen Konya’nın tüm ilçelerinde bunları aşarak sağlık hizmetlerini halkla buluşturduklarını anlatan Baloğlu,...