04 / 05 / 2024

dere ıslah çalışması izmir

dere ıslah çalışması izmir

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İZSU Genel Müdürü Alparslan, Doğançay'dan başlayarak Gümüşpala, Emek ve Soğukuyu Mahallesi'ne kadar uzanan ve yağmur suları nedeniyle taşan dere yatağında incelemelerde bulundu.

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Kızılcahamam Kirmir Çayı ıslah çalışmalarında son durum!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kirmir Çayı ıslah çalışması için ilçeye gelen DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 51. Şube Müdürü Nihat Oğuz ve birim müdürleri ile çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

Bartın'da dere ıslah çalışmaları yapıldı!

Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın genelinde 25 yerleşim yerini sel taşkınlarından korumak için dere ıslahını tamamladık." dedi.

Cevizdere Islah Projesi 2017 yatırım programına alınıyor!

Ünye’de dere ıslah çalışmaları hızla ilerliyor. Bu çerçevede batıdan başlamak suretiyle Cüri ve Tabakhane derelerinin ıslah çalışmalarının ardından Cevizdere ırmağının ıslah çalışmaları içinde DSİ ile mutabakata varıldı.

Rize Çayeli'ndeki ıslah çalışması ile ilgili iddialar mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize'nin Çayeli ilçesindeki bir ıslah çalışması ile ilgili iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Bekaroğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Kurbağalıdere ıslah çalışmaları 2017'de bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "Saatte 1200 metreküp temiz deniz suyu pompaladığımız Kurbağalıdere'de artık hayat başladı. Koku yüzde 90 oranında azaldı. Dereye balıklar geldi. 2017 Temmuz sonuna doğru " dedi.

Gebze Tatlıkuyu Vadisi'nin 2. etabı tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Tatlıkuyu Vadisinin ikinci etabında gerçekleştirilen dere ıslahı çalışmasını yerinde inceledi.

Kurbağalıdere ıslah çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Kurbağalıdere ıslah çalışmaları selden dolayı sekteye uğradı. Proje müdürü, ‘Selden dolayı yeni bağladığımız borular zarar gördü. O kısımları onarıyoruz’ dedi

Kadıköy’de Kurbağalıdere protesto edildi!

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarında alınamayan tedbirlere dikkat çekmek amacıyla Kadıköy Kent Dayanışması bir yürüyüş gerçekleştirdi. 50 kişilik grup Kadıköy Yoğurtçu Parkı’na yürüdü.

Kadıköy Kurbağalıdere'de çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

ÖZKA İnşaat ve AKM Yapı’nın Proje Müdürü Sinan Selçuk Togay, Kurbağalıdere ıslah çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Togay, çalışmaların önümüzdeki yıl Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Kadıköy Kent Dayanışması, Kurbağalıdere'yi protesto etti!

Kadıköy Kent Dayanışması tarafından Yoğurtçu Parkı'nda Kurbağalıdere protestosu yaptı.Durna Şahin, 3 yıldır Kadıköylülerin çilesi haline gelen Kurbağalıdere ıslah çalışmasının zehir saçtığını ifade etti.

Manisa'daki 17 dere ıslah ediliyor!

Manisa'da yer alan 17 dere ıslah ediliyor. Yapılan etüd çalışmaları sonucunda Akhisar, Alaşehir, Kula, Salihli, Saruhanlı, Sarıgöl, Selendi, Soma, Turgutlu ve Yunusemre ilçelerinde çalışmalar başlayacak.

dere ıslah çalışması izmir Haberi

dere ıslah çalışması izmir


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İZSU Genel Müdürü Alparslan, Doğançay'dan başlayarak Gümüşpala, Emek ve Soğukuyu Mahallesi'ne kadar uzanan ve yağmur suları nedeniyle taşan dere yatağında incelemelerde bulundu. Dereyle ilgili ıslah çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Öte yandan Bayraklı'daki pompa istasyonundan yayılan kötü kokunun giderilmesi ile ilgili yapılacaklar masaya yatırıldı. Karabağ, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "İlçemizin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İZSU Genel Müdürümüze yağmur ve kanallarla ilgili sıkıntı yaşayan cadde ve sokaklarımızın listesini verdik. Bazı sıkıntıları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Soğukkuyu Deresi'nde zaman zaman taşmalar meydana geliyor" dedi.



Yeni...