08 / 05 / 2024

Dereboğazı Göleti yapım ihale süreci

Dereboğazı Göleti yapım ihale süreci

DSİ tarafından ihalesi yapılan ve 2014 yılı Yatırım Programında olan Osmancık Dereboğazı İçmesuyu Göleti' nin yapım ihalesi süreci tamamlandı.

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beykoz'da İsmet Gültegn tarafından kuruldu.

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gökçe tarafından kuruldu.

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçınar Mühendislik İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri ve Gıda Tarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Çınar tarafından kuruldu.

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan ve Nuri Vural tarafından kuruldu.

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yapım İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Adem Furat tarafından kuruldu. 

G Metrik İnşaat Mühendislik Prefabrik Yapım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Metrik İnşaat Mühendislik Prefabrik Yapım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Dursun Burak Çobanoğlu, Hasan Tutar tarafından kuruldu.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ödemiş-Kiraz Hızlı Tren Demiryolu Yapımı Projesi meclis gündeminde!

Ödemiş-Kiraz Hızlı Tren Demiryolu Yapımı Projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dereboğazı Göleti yapım ihale süreci Haberi

Dereboğazı Göleti yapım ihale süreci

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, "Yağmurcan ve Yolaçan Ltd.'nin ortaklığında yapılacak olan Dereboğazı Göletinde yer teslimi bugün yapılacaktır. Gölet 6 milyon 296 bin 156 TL + KDV'ye ihale dilmiştir. Göletin gövde yüksekliği 42 m olup, yılda 2.7 Milyon m3 içme suyu temin edilecektir. Göletinin tamamlanma süresi 600 gün olup, 18.12.2016 günü tamamlanması sözleşmeye bağlanmştır. Önümüzdeki günlerde Arıtma Tesisi, Depo ve Isale Hattı ihalelerinin yapılarak eş zamanlı olarak bitirilmesi amaçlanmaktadr. AK Parti Milletvekili olarak bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğu ve huzuru ile Osmancık ilçemize, hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim' dedi. 



Kent Haber...