21 / 05 / 2024

Dereköy sahili nerde

Dereköy sahili nerde

Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti.

Migros'ta et ve tavukta yüzde 27'ye varan indirim! Köfte, kanat, dönerde dip fiyatlar! 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market'te et, tavuk, balık ürünlerinde yüzde 27'ye varan indirim fırsatı başladı. Köfte, kanat, dönerde dip fiyatlar! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

O ilde 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla 137 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Altıeylül Belediyesi, Çukurhüseyin, Tayyipler, Balıklı, Berekektli, Çamköy, Dallımandıra, Dereköy, Gökköy, Halalca, Hasan Basri Çantay, Konakpınar, Kutludüğün, Kuyualan, Kürse, Macarlar, Nergiz ve Selimiye mahallelerindeki 137 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

Tarihi Esgher Sinagogu restore ediliyor!

Beyoğlu Belediyesi, Hasköy Sahili'nde uzun yıllardır kafe olarak kullanılan Esgher Sinagogu'nu restore ederek kütüphane olarak hizmete açacak!

Başakşehir Badem 12'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul İli Başakşehir ilçesi Hoşdere Mahallesi Dereköy çiftliğinde bulunan villayı 10 milyon TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Başakşehir Badem 11 Sitesi'nde 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Küçükçekmece İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköyçiftliği mevkii 303 ada 1 parselde yer alan villayı 10 milyon TL'ye satıyor...

Saros limanına ikinci rapor: Kesinlikle deprem bölgesinde!

Sazlıdere Köyü Sahili’nde, BOTAŞ tarafından yapımına başlanan Saros FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’yle ilgili olarak, bilirkişi heyeti tarafından ikinci kez hazırlanan ÇED rapor da 'olumsuz' oldu. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Karaman'da malzeme karşılığında yıkım ihalesi!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Karaman Merkez Dereköy Mahallesi'nde yer alan yapılar için yıkım ihalesi düzenliyor.

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Deniz GYO Hoşdere'deki gayrimenkulü 300 bin TL'ye satıyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi, Dereköy mevkiinde yer alan gayrimenkulü 300 bin TL tutarından satılması için genel müdürlüğe yetki verdi...

Dereköy sahili nerde Haberi

Dereköy sahili nerde


Karamürsel Dereköy’de incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de eşlik etti. Sahilde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, Dereköy sahilinde yapılacak çalışmaların bir an önce tamamlanması için talimat verdi.


HALKIMIZI DENİZLE BARIŞTIRDIK


Gebze’den Karamürsel’e kadar İzmit Körfezi’nde sahil parkları yaptıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Depremden sonra denize küsen halkımızı tekrar Körfezimizle barıştırdık. Odak noktamız İzmit Körfezimizin temizlenmesi, atıkların Körfeze verilmemesi ve halkımızın stres atacağı mekânların oluşturulması oldu. Çok şükür bunu büyük ölçüde başardık” dedi.



HALKIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR


Karamürsel sahillerinin Körfezin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Burada da eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah...