10 / 05 / 2024

Derin Design 2014 koleksiyonu

Derin Design 2014 koleksiyonu

Fonksiyonellik, modernizm ve sadeliğin ön planda olduğu Derin Design 2014 koleksiyonunda kendi içlerinde farklı boyutlarıyla 27 yeni tasarım bulunuyor. Derin Design 2014 koleksiyonundaki yeni ürünlerini tanıttı...

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

Derin Design Ankara'da ilk mağazasını açtı!

Ulusal ve uluslararası platformda önemli başarılara imza atan Derin Design, Ankara’da açılan ilk mağazası ile modern mobilya tasarımı ve üretimi alanındaki başarılarını başkente taşıyor.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Superbrands 2014'ün süper markalarını açıkladı!

Superbrands Türkiye, 2014'ün süper markalarını açıkladı. Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak seçici kurul tarafından belirlenen 134 marka arasına bu yıl ilk kez Paşabahçe, Uğur Derin Dondurucu, Ülker Çikolatalı Gofret ve Vakko girdi.

Wıttmann Mozaik Design güvencesiyle Türkiye'de!

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

Fulden Dehneli Electrolux Design Lab 2014 yarışmasında dünya ikincisi oldu!

12 Kasım günü Electric Venue Paris’te gerçekleştirilen ödül töreninde, Türkiye’den yarışmaya katılan Fulden Dehneli ikincilik ödülünü kazandı.11. Design Lab yarışmasında bu yıl 43 ülkeden 1.700 başvuru yarıştı.

Hilti 2014 yılında 2 tasarım ödülü aldı!

ÜRÜNLERİNİ tasarlarken güvenliği ve kullanım kolaylığını en üst seviyede tutan inşaat endüstrisinin global jenerik markası 1 Hilti, 2014 yılında "Endüstri" dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014'te ödülleri topladı.

Hilti 2014’te tasarım ödüllerini topladı!

İnşaat endüstrisinin global jenerik markası olan Hilti, 2014 yılında “ Endüstri ” dalında Red Dot Design Award 2014 ve iF Product Design Award 2014’te ödülleri topladı.

İn Design Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Design Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Salcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Arçelik IF Design 2014’te 7 ödül aldı!

IF Tasarım Ödülleri 2014 töreni Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirildi. Arçelik A.Ş., Beko ve Grundig markalarının ürün gamlarında yer alan yedi farklı ürünüyle ürün tasarımı kategorisinde ödül aldı...

Derin Design 2014 koleksiyonundaki yeni ürünlerini tanıttı!

Fonksiyonellik, modernizm ve sadeliğin ön planda olduğu Derin Design 2014 koleksiyonunda kendi içlerinde farklı boyutlarıyla 27 yeni tasarım bulunuyor. Derin Design 2014 koleksiyonundaki yeni ürünlerini tanıttı...

Derin Design 2014 koleksiyonu Haberi

Derin Design 2014 koleksiyonu

Derin Design’ın merakla beklenen yeni 2014 koleksiyonunda Aziz Sarıyer, Arif Özden ve Derin Sarıyer’in yanı sıra Arni Aromaa ve Sauli Suomela tarafından kurulan, dünyanın önemli tasarım ofislerinden Finlandiyalı Pentagon Design’ın mobilya tasarımları yer alıyor.  Fonksiyonellik, modernizm ve sadeliğin ön planda olduğu Derin Design 2014 koleksiyonunda kendi içlerinde farklı boyutlarıyla 27 yeni tasarım bulunuyor. Koleksiyonda net hatlarıyla tasarımda sadelik ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu, estetik, evrimsel, kimi zaman heykelsi formlarla hayata uyum sağlayan; mekânlar ve insanlarla beraber evrimselleşen; kimisi ise multi-fonksiyonel olan mobilyalar yer alıyor.

Geometri ve yer çekimiyle kendini ahşap ayaklara kitleyen bir yöntemle tasarlanan Balance cam masa;  tek ya da çift yönlü oturum alternatifleri bulunan evrimsel Aliens oturma grubu;  Full ailesinin ofislerde çalışanların konforunu bir üst seviyeye taşıyacak edecek...