14 / 05 / 2024

Derin Design tasarımcısı

Derin Design tasarımcısı

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

yooistanbul'un iddiası tasarımcısından geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Tatar Yapı yatırımcısına yüzde 15 kazandırdı!

Tatar Yapı’nın İstanbul Finans Merkezi Ataşehir’de hayata geçirdiği Loft Up/ Work Up projelerinin yarısı satıldı. Metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulan projedeki daireler, yatırımcısına şimdiden yüzde 15 kazandırdı.

Yooistanbul'dan yatırımcısına dolar bazında yüzde 34 kar!

SAY Yapı Teknoloji'nin hayata geçirdiği Philippe Starck imzalı 'yooistanbul' projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. Proje, inşaatı bittiğinde yatırımcısına dolar bazında yüzde 34 kârı garantiliyor.

SMD Studio ile AKSU/SUARDI tasarımlarını birleştiriyor!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Serap Korkmaz ve AKSU/SUARDI'den mimari tasarım ortaklığı!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Vadişehir yatırımcısına yüzde 42 kazandırdı!

Başakşehir'de yer alan Vadişehir'in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, lansmanın ardından 3 aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını söyledi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni genel müdür yardımcısı kim?

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ataması hakkındaki açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlamıştır.

Vadişehir yatırımcısı yüzde 42 kazandı!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel AKGÜL, lansmanın ardından üç aylık sürede projenin yatırımcısına yüzde 42 kazandırdığını, teslimde ise bu oranın yüzde yüz olacağının öngörüldüğünü kaydetti.

Derin Design tasarımcısı Haberi

Derin Design tasarımcısı

Derin Design, 2000 yılından beri, mesleğini icra ederken zamanına tanıklık eden tasarım anlayışını, bugüne ait çözümlere odaklanan bir çizgide sürdürüyor. Derin Design; çeşitli zamanların, saniyelerin bir araya gelmesiyle oluşturduğu birikimle bir estetik kültür inşa etti. Bu kültürün kodları, yeniye olan heyecanı, tasarımın bağlamları ile buluştururken, aynı zamanda özgür bırakıyor. Özgür bırakabildiği ölçüde de evrenselleşiyor.“Şimdi”ye ait olan, bağlamından çıkıp dünyaya mal oluyor.


Birikim üzerine yeni bir fikir ekleyebilmek endişesini tasarımın merkezine koyan Derin Design 2016 Koleksiyonu, güvenli alan yaratmanın ötesinde risk alan, yaşama ve çalışma mekânlarında yeni işlevler tanımlayan, detayda ve fikirde sürprizler sunan bir seri olarak karşımıza çıkıyor. Tasarım matematiğini keskin çizgilerde sunan, mekânlara ve anlara adapte edilebilen bir seri. Ürünlerin hikâyeleri ve çıkış noktaları farklı başlangıçlardan yol alıyor ve...