07 / 05 / 2024

Derin Mermerci barınak

Derin Mermerci barınak

Cem Aydın'la Taksim'de yaşayan Derin Mermerci, eşinin boşta olan Gümüşsuyu'ndaki 1 milyon liralık süper lüks dairesini barınağa çevirdi. Sosyetik güzel, 4 köpeği için bakıcı tuttu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Murat Aslan Derin Mermerci'nin yanına taşındı!

Sosyetinin ünlü çiftlerinden Derin Mermerci ve Murat Aslan birlikte yaşama kararı aldı. Murat Aslan Derin Mermerci'nin Vaniköy'deki Necmettin Efendi Yalısı'na taşındı. 

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Paris'te evsizlerin kaldığı barınaklarda koronavirüse yakalanma oranları yüzde 94’ü buluyor!

Fransa’nın başkenti Paris ve civarında, dezavantajlı kişilerin ve evsizlerin kaldığı kalabalık barınak ve hostellerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyon oranının yüzde 94’e çıktığı belirtildi.

Faizler düşünce köpekler için arsa alıp barınak yaptırdı!

Konut kredisindeki düşük faizleri fırsata çeviren öğretmen Nimet Çomak, çektiği krediyle Kemalpaşa’da arsa satın aldı. Öğretmen Çomak, 2 arkadaşıyla beraber aldığı arsaya köpekler için barınak yaptı

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!

Cemiyet hayatının sosyetik güzeli Derin Mermerci, Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının konut projesinden 8 milyon TL değerinde 8 tane daire satın aldı...

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Derin Mermerci kazancını gayrimenkule yatırıyor!

Sosyetik güzel Derin Mermerci, 3 yıl önce taşındığı Taksim’deki 32 milyon liralık dairesinin boşta kalmasına dayanamadı. Mermerci, daireyi aylık 120 bin liraya kiraya verdi...

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı gündemde!

Sosyetenin ünlü simalarından Derin Mermerci, Vaniköy’deki tarihi yalısının bahçesinde ağaç kesmek istiyor. 

Derin Mermerci barınak Haberi

Derin Mermerci barınak

Cemiyet hayatının en gözde isimlerinden Derin Mermerci, hayvansever yanını yine konuşturdu. Hemen hemen her hafta Bolluca Hayvan Barınağı'na giden hatta buradaki köpekler için 30 kulübe yaptıran ve yardıma muhtaç birçok köpeğin ameliyat masraflarını da karşılayan sosyetik güzel, hayvanseverlerden alkış almıştı.


Çatalca'da barınak yaptırmak için yer arayışını sürdüren Derin Mermerci, şimdilik lüks dairesini sokak köpeklerine tahsis etti. Cem Aydın'la kendisine ait Taksim'deki bir residance dairede yaşayan Mermerci, köpekler için eşinin Gümüşsuyu'ndaki lüks dairesini kullanmaya başladı.


'YUVANIZI AÇIN' ÇAĞRISI


Yaklaşık değeri 1 milyon lira olan daireye 4 sokak köpeğini yerleştiren Mermerci, hayvanların bakımı için de bir bakıcı tuttu. Dairesinde bakacağı köpek sayısını artıracağını söyleyen sosyetik güzel sosyal medyadan da "Önümüz kış. İmkanı olanlar sokak köpeklerini evine alsın" çağrısı...