25 / 07 / 2024

derin yeşil mimarlık

derin yeşil mimarlık

Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ta tasarımcı mimar olarak çalışmakta olan Mimar Selin Özertuğrul Öğütçü kimdir? Selin Özertuğrul Öğütçü, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Selin Özertuğrul Öğütçü..

Duygu Demirayak Çeviker kimdir?

Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ın kurucu ortaklarından olan Duygu Demirayak Çeviker kimdir? Duygu Demirayak Çeviker hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Duygu Demirayak Çeviker..

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşiltaş Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yeşiltaş tarafından kuruldu.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

Yeşil GYO Körfez arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli, Körfez arsamıza ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırklareli Yeşil Vadi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi   Mustafa Turgay Gürdenlioğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şanlıurfa Karaköprü'deki yeşil alanlara dökülen hafriyat TBMM'de!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Yeşil Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı. 

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı yarın kapılarını açıyor!

Mimarlık ve yapı sektörünün profesyonelleri tüm dünyada Şehircilik Günü olarak kutlanacak olan 8 Kasım 2017 tarihinde 3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı yarın kapılarını açıyor.

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı 8 Kasım'da!

3. Yeşil Binalar Ötesi Konferansı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve BEZE Group işbirliğiyle 8 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. İngiliz mimar Peter Barber, konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Yeşil Gayrimenkul 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

derin yeşil mimarlık Haberi

derin yeşil mimarlık

Selin Özertuğrul Öğütçü kimdir?

Selin Özertuğrul Öğütçü, ODTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun. Selin Özertuğrul Öğütçü, yüksek lisans çalışmalarını ABD’de Virginia Politeknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 


2000 – 2008 yılları arasında HOK Washington DC ofisinde tasarım ve uygulamadan sorumlu yönetici olarak  ABD ve yurtdışında pek çok projeyi yönetmiştir. 


Bu projelerden bazıları; 700 Sixth Street – Washington DC (LEED Gold), OQYANA World First – Dubai, BAE (LEED Silver adayı) ve ABD Hükümeti’nin Design Excellence ödülü sahibi NOAA (LEED Silver)’dır. Amerikalı Mimarlar Enstitüsü’ nün(AIA) kayıtlı bir üyesidir.  


2001 yılında USGBC LEED AP olmaya hak kazanmıştır. 2010-2012  yılları arasında İYTE Mimarlık Bölümü’ nde tam zamanlı öğretim görevlisi olan Öğütçü, halen İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yarı zamanlı olarak tasarım stüdyolarında dersler vermekte ve Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ta tasarımcı mimar olarak çalışmaktadır.


Derinyeşil...